Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

ΣΑΛΚΕ - ΠΑΟΚ 1-1 (ΑΠΟΔΟΣΗ 8.5 ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ) ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

  Ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος με την Σάλκε στην Γερμανία 1-1, κάτι που του δίνει ελπίδες για την πρόκριση στους ομίλου του Ghampions League.Πιάσαμε το σκορ που έδινε απόδοση 8,5, και πιστεύαμε ότι θα πάμε ταμείο αλλά ο Ατρόμητος δεν μας έκανε την χάρη. Όποιος όμως το έπαιξε μονό αποδεκτό ή σε σύστημα 1-2 τότε θα πήγε ταμείο. Ο ΠΑΟΚ ήταν εκπληκτικός ειδικά στο β' μέρος και εντυπωσίασε το γερμανικό και το ευρωπαϊκο κοινό με την εμφάνισή του. Η γκολάρα του ΣΤΟΧ έδωσε ώθηση στην ομάδα του Βορρά να πιστέψει στο όνειρο, να πιστέψει δηλαδή στην πρόκριση, στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Μετά τον Στοχ ο καλύτερος  παίκτης του αγώνα ήταν και ο Βίτορ, με ηγετική φυσιογνωμία στην άμυνα, ήταν αλάνθαστος στις πάσες του και τα μαρκαρίσματα του και δεν άφησε να κινδυνεύσει (ειδικά στο β' ημίχρονο) η εστία της ομάδας του. Την αλλή βδομάδα ο Παοκ θα υποδεχτεί την Σάλκε στην Τούμπα, και με την στήριξη των οπαδών του θα προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση για να πραγματοποιήσει το θαύμα. Από την άλλη δεν πίστεψε καθόλου στο θαύμα ο Ατρόμητος ο οποίος ήταν απαράδεκτος και πλήρωσε την απείρια του, στην Εύρωπη χάνοντας μπροστά στο κοινό του με το βαρύ σκορ 1-3. Εμείς σαν ιστολόγιο που στηρίζουμε τις Ελληνικές ομάδες (όλες) πιστέψαμε στον Ατρόμητο και πιστέψαμε ότι θα καταφέρει να νικήσει την Αλκμααρ. Αυτό που φοβόμασταν ήταν ότι θα δεχτεί πρώτος γκολ, πράγμα που συνέβη. Το σκορ που προβλέπαμε πιο πολύ ήταν το 2-1 αλλά προτείναμε το 2-0 λόγω της μεγάλης απόδοσης που είχε, αλλά και την ελπίδα ότι η ομάδα του Περιστερίου θα είχε ένα εύκολο βράδυ και μία άνετη νίκη. Ένα άλλο γεγονός που μας παρότρυνε στον άσσο , ήταν τα άσχημα παιχνίδια των άλλων ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, και θεωρήσαμε ότι ο Ατρόμητος είναι σε θέση να κάνει την διαφορά. Όλες οι Ελληνικές ομάδες στους 10 επίσημους αγώνες που έχουν δώσει αυτό το καλοκαίρι σε Champions league και Europa league έχουν φέρει μόλις μία νίκη , 3 ισοπαλίες , και 6 ήττες. Μάλιστα η μοναδική νίκη Ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη, αυτό το καλοκαίρι ήταν της Ξάνθης απέναντι στη Λίνφιλντ νικώντας δύσκολα με 1-0 στην κανονική διάρκεια και 1-2 στην παράταση, νίκη που της έδωσε την πρόκριση.

             ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΑ                   ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE ΚΑΙ EUROPA LEAGUE    
  ΞΑΝΘΗ:
   ΞΑΝΘΗ - ΛΙΝΦΙΛΝΤ 0-1      ΛΙΝΦΙΛΝΤ - ΞΑΝΘΗ 0-1 (1-2 ΠΑΡΑΤΑΣΗ)
       ΞΑΝΘΗ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ 1-2     ΣΤΑΝΑΡ ΛΙΕΓΗΣ - ΞΑΝΘΗ 2-1
     ΠΑΟΚ:
   ΠΑΟΚ-ΜΕΤΑΛΙΣΤ 0-2    ΜΕΤΑΛΙΣΤ ΠΑΟΚ 1-1  ΣΑΛΚΕ ΠΑΟΚ 1-1
          ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ:
    ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ 1-1
  ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 3-1
  ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:
        ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΛΚΜΑΑΡ 1-3 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου