Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

5 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟ SUPER LEAGUE ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ (GKASTONE)

 
Μεγάλη νίκη με ανατροπή για τον Άρη μέσα στην Νέα Σμύρνη, ο οποίος μάλιστα αγωνιζόταν και για μεγάλο μέρος του β' ημιχρόνου με 10 παίκτες. Αυτή η νίκη μας πήγε ταμείο με απόδοση 3,10. Πολλά ματς στο κουπόνι του Σαββατοκύριακου και εμείς θα επιλέξουμε όπως συνήθως , αγώνες από την Super League.
267. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Πλατανιά, στην Κρήτη λίγες μέρες πριν τον σημαντικό εκτός έδρας αγώνα με την Μπενφίκα για την 3η αγωνιστική του Champions League. Στα Χανιά ενδέχεται να έχει μια εύκολη βραδιά και θα πάρει την νίκη με πολλά γκολ. Η απόδοση του διπλού είναι πολύ μικρή (1,20) και μάλιστα πρέπει να νικήσει με παραπάνω από ένα γκολ διαφορά για να ισχύσει το διπλό. Αλλά εμείς θεωρούμε ότι το διπλό είναι το πιο δυνατό σημείο.

354. ΟΦΗ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ : Τοπικό Ντέρμπι στην Κρήτη και ο ΟΦΗ  αναζητά την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα δίπλα στον κόσμο του. Ο Εργοτέλης θα παραταχθεί χωρίς απώλειες και θα προσπαθησει να νικήσει πιο πολύ για λόγους γοήτρου. Η ισοπαλία είναι το πιο λογικό σημείο όμως ο ΟΦΗ δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλεια βαθμών. Ο άσσος δίνεται σε απόδοση 1,85. Ο ΟΦΗ αν τα καταφέρει να νικήσει θα είναι με μικρό σκορ, 1-0 ή 2-0.
398. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ : Οι γηπεδούχοι την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκαν από τον Παναιτωλικό και έμειναν χαμηλά στην βαθμολογία. Το ίδιο συμβαίνει και με τους φιλοξενούμενους, που στον αγώνα με τον Άρη , αν και προηγήθηκαν, δεν κατάφεραν να πάρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Ο ΠΑΣ δείχνει να έχει χάσει την φόρμα του, και δεν είναι καθόλου απίθανο να χάσει με 1-0 στους Ζωσιμάδες από τον Πανιώνιο. Το διπλό δίνεται σε απόδοση πολύ μεγάλη και το προτείνουμε σε όσους δεν θέλουν να ρισκάρουν με ακριβές σκορ.
327. ΒΕΡΟΙΑ - ΑΡΗΣ : Και οι δύο ομάδες βρίσκονται πολύ χαμηλά στην βαθμολογία και δεν έχουν φέρει καλά αποτελέσματα σε αυτές τις πρώτες 7 αγωνιστικές. Επίσης , και ειδικά για τον Άρη, το πιο σύνηθες σκορ είναι το 0-0. Έχουν πρόβλημα στο γκολ, γι' αυτό και πιστεύω ότι το παιχνίδι είναι Χ και μάλιστα λευκή ισοπαλία 0-0.
353. ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ : Οι δύο ομάδες που ανέβηκαν πέρσι στην Super League θα παλέψουν για την παραμονή τους στην κατηγορία. Τέτοια παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά, και μία νίκη σε αυτά τονώνει την ψυχολογία της ομάδας για την δύσκολη συνέχεια. Σε αυτά τα παιχνίδια οι ομάδες προτιμούν να παίξουν αμυντικά και να φανεί η διαφορά τους στο γκολ, έτσι ώστε να πάρουν την νίκη. Γι' αυτό τον λόγο πολλά ματς έχουν λήξει ισόπαλα χωρίς να επιτευχθεί κάποιο γκολ. Έτσι και σε αυτό το Χ με απόδοση 3,00 είναι ένα καλό σημείο και για ακριβές σκορ 0-0 (6,00). Καλή τύχη και καλά κέρδη.
ΣΤΟΙΧΗΜΑ (SUPER LEAGUE)
267. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ(+1) - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 (1.20)
354. ΟΦΗ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1 (1.85)
398. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2 (4.35)
327. ΒΕΡΟΙΑ - ΑΡΗΣ X (2.95)
353. ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ X (3.00)


gkastone

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου