Σάββατο 18 Απριλίου 2015

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ : Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ + ΣΥΣΤΗΜΑ 4-5 ΓΙΑ ΚΕΡΔΗ (GKASTONE)

Ο θανατός η ζωή μου το ματς Ατρομητος - ΠΑΣ 
 Μικρό κουπόνι , ελάχιστα ματς αλλά αυτό ίσως να είναι καλό μιας και θα επικεντρωθούμε πιο πολλοί σε συγκεκριμένους αγώνες. Για παράδειγμα ο αγώνας Ατρόμητος- Πας Γιάννινα που για πολλούς θεωρείται τελικός και το ντέρμπι της αγωνιστικής. Στην 5η θέση με 50 βαθμούς η Ηπειρώτικη ομάδα και ακριβώς από κάτω της με ένα βαθμό λιγότερο ο Ατρόμητος. Μπορούμε να κατανοήσουμε ότι όποια ομάδα καταφέρει και νικήσει έχει σαφές προβάδισμα για την κατάκτηση της προνομιούχας 5ης θέσης! Ένα ματς λοιπόν ο θάνατος σου η ζωή μου. Από την μία ο αήτητος στην έδρα του Ατρόμητος και από την άλλη ο μαχητικός ΠΑΣ που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα νικώντας ακόμη και τον πρωταθλητή Ελλάδος με το εκκοφαντικό σκορ 3-1!!

  Εκτός από αυτό το ματς όμως ενδιαφέρον παιχνίδια είναι Ξάνθη -Εργοτέλης μίας και οι φιλόξενούμενοι καίγονται για νίκη για να ελπίζουν για το θάυμα της σωτηρίας τους αλλά και το Βέροια - Αστέρας Τρίπολης. Μίας και η ομάδα της Τρίπολης θέλει τους βαθμούς για να κλειδώσει μία θέση στην πεντάδα , αλλά και από την άλλη η Βέροια καίγεται για βαθμούς για να εξασφαλίσει την παραμονή της.
  Για αρχή το ματς Ολυμπιακός- Λεβαδειακός που άσσος προσφέρεται στο 1,17 και είναι το μόνο σίγουρο σημείο της αναμέτρησης. Επίσης στο Πανθρακικός - Παναθηναϊκός το διπλό δίνεται στο 1,90 και είναι μία πολύ καλή λύση.
  Τώρα τα ματς που θέλουν πολύ ανάλυση και ίσως είναι πολύ ριψοκίνδυνα να παιχτούν είναι τα :
Βέροια-Αστέρας , Ατρόμητος -Πας , Ξάνθη - Εργοτέλης , Α.Ο.Κ.-ΠΑΟΚ.
 211.ΞΑΝΘΗ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ:Η Ξάνθη παίζει ίσως τις τελευταίες ελπίδες της για την 5η θέση , αφού ήδη βρίσκεται πολύ πίσω και απομένουν μόλις 3 αγωνιστικές.Από την άλλη ο Εργοτέης θέλει μόνο νίκες μέχρι το τέλος για να κατάφέρει το θαύμα της σωτηρίας του. Αφού έχει 28 βαθμούς . Κάτι μας παρακινεί στην νίκη των φιλοξενούμενουν είναι και πολύ ελκυστική η αποδοση του διπλού (4,35) είναι και το πάθος των παικτών για να καταφέρουν το θαύμα !
222.ΒΕΡΟΙΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ: Ματς το οποίο μας παροτρύνει πολύ το διπλό (2,50) παρότι η Βέροια θέλει βαθμούς για να μείνει στην κατηγορία ο Αστέρας θέλει νίκη για να κρατήσει την 4η θέση ,
ίσως να είναι λίγο ριψοκύνδινο το διπλό αλλά αξίζει το ρίσκο , για όσους θέλουν άσφαλεια όμως το under είναι μία πολύ καλή λύση.
214.Α.Ο.Κ.-ΠΑΟΚ: Τον πρώτο λόγο για την νίκη το έχει η φιλοξενούμενη ομάδα αλλά η ομάδα των Φαιάκων έχει δείξει πολυ σταθερό πρόσωπο , δείχνοντας να είναι ανταγωνιστική κόντρα σε μεγάλες ομάδες. Στο παιχνίδι του προηγούμενου γύρου το Καραβάκι άξιζε μέχρι και την νίκη, Σε αυτό το ματς θέλουμε να γίνουμε λίγο ριψοκίνδυνη και να προτείνουμε ακριβές σκορ 1-1(6,50)
218.ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: 
Για πολλούς το ματς της αγωνιστικής, ίσως ένα μεγάλο ντέρμπι. Ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες που έχουν παρουσιάσει σταθερότητα και σοβαρό πρόσωπο, Οποια ομάδα καταφέρει και νικήσει έχει καθαρό πλεονέκτημα για την 5η θέση . Αντίθετα όποια ηττηθεί οι πιθανότητες είναι κατά της και η 6η θέση φαντάζει πολύ μικρή . Ο Ατρόμητος δεν έχει ηττηθεί ούτε μία φορά στην εδρά του φέτος και καλείται να υπερασπίσει αυτό το ρεκόρ. Στο τελευταίο παιχνίδι όμως φάνηκε πολύ μικρός ειδικά στα τελευταία λεπτά κόντρα στην Κέρκυρα και πήρε την νίκη με πολύ μεγάλη δυσκολία. Ο Αγιαξ της Ηπείρου νίκησε με το επιβλητικό 3-1 τον Ολυμπιακό και έδειξε για άλλη μια φορά πόσο δυνατη ομάδα είναι. Η γνώμη μας είναι ότι το ματς θα είναι πολύ κλειστό με πρώτο λόγο την λευκή ισοπαλία 0-0. Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να είναι πολύ επιθετική ομάδα αλλά ο Ατρόμητος οφείλει να κλειστεί πίσω και να νικήσει με ένα μικρό σκορ γύρω στο 1-0. Πρώτη επιλογή το UNDER και για τους πιο ριψοκίνδυνους 1-0 ακριβές σκορ με απόδοση 5,75. Μην ξεχνάμε ότι ο Ατρόμητος έχει μία εμπειρία στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θα μπορούσε να είχε προχωρήσει ακόμα πιο πολύ αν δεν είχε σταθεί άτυχος. Αλλά ο Πας δεν έχει καμία εμπειρία από Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θα είναι πολύ θετικό να εκπροσωπήσει την Ελλάδα ο Ατρόμητος στην Ευρώπη.

ΣΥΣΤΗΜΑ 4-5
221.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1 (1,17)
222.ΒΕΡΟΙΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ 2 (2,50)
218.ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ UNDER (1.60)
215ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2 (1,90)
211.ΞΑΝΘΗ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2 (4,35)

ΣΚΟΡΑΚΙΑ:
218.ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-0 Α.Σ. (5,75)
214.Α.Ο.Κ. - ΠΑΟΚ 1-1 Α.Σ. (6,50)

 GKASTONE
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου