Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4 ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ ΑΠΟ BET-PLAYER 96


  Καλησπερα σας κυριες και κυριοι...ο καιρος αυριο θα ειναι αιθριος οτι πρεπει για ενα στοιχηματακι..  Για αυτο το σαββατοκυριακο εχω να προτεινω 4 παιχνιδια και 2 ακρηβη σκορ. Πρωτη προβλεψη η αναμενομενη ισοπαλια του ολυμπιακου επι του πλατανια. Οι γηπαιδουχοι χρειαζονται ενα βαθμο για να σωθουν επι του πρωταθλητη ολυμπιακου και θα κανουν το καλυτερο δυνατο για να τον αποκτησουν στην εδρα τους.
Η αποδωση της ισοπαλιας εχει πεσει πολυ στο 2.35 και αναμενεται να πεσει κι αλλο. Συνεχιζοντας προτεινω το ματς αναμεσα στην μιλαν και την ρομα , και οι 2 ομαδες πανε απο το κακο στο χειροτερο ανικανες και οι 2 να παρουν νικη . Αναμενομενο Χ απο 2 ομαδες που δεν μπορουν να κερδισουν. Τριτο παιχνιδι ο  ασος της newcastle επι της west bromwich , οι γηπαιδουχοι μπορει να παρουσιαζονται κακιστοι σε 10 παιχνιδια τωρα και κυνδυνευουν να υποβιβαστουν στην championship αλλα επειδη ειναι μια ομαδα με μεγαλη ιστορια και με πολυ καυτη εδρα θα νικησουν την βαθμολογικα αδιαφορη west brom με τον ασο να πληρωνει 2.3!!! Τελευταιο ματς το γερμανικο ντερμπυ αναμεσα στην borousia gladbach και την bayer leverkouzen. Οι 2 ομαδες ειναι ιδοδυναμες αγωνιστικα και το χ μιαζει το πιο πιθανο αποτελεσμα.
Ακριβη σκορ:1 πλατανιας-ολυμπιακος 2-2 με αποδωση 12!!! εξεραιτικα μικρη αποδωση για ακριβες σκορ τετοιας εκτασης καθως πιστευω οτι ο ολυμπιακος θα επιχηρησει να αναδειξει πρωτο σκορερ τον κωστα μητρογλου αλλα και να μην ριξει τον πλατανια.
2 αελ καλονης-ατρομητος 0-0 εναν βαθμο χρειαζεται η καλονη για να παραμεινει στην κατηγορια και ο ατρομητος 1 βαθμο για να μπει στα play off μετα την αποφαση της super league να μην επιτρεψει στον πας γιαννενα να παιξει play off.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ : 

                                   ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4                                                                   
                                                      
205 ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ Χ  (3.25)             
210 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ 1  (2.30)                 
308 ΡΟΜΑ-ΜΙΛΑΝ Χ     (3.25
234 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ    (2.35)


 ΑΚΡΙΒΗ ΣΚΟΡ :
234 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-2 (12,00)
227 ΑΕΛ ΚΑΛΟΝΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-0 (5,00)

BET_PLAYER-96

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου