Τρίτη 12 Μαΐου 2015


Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ
CAVS-BULLS=2-2
O Lebron έκανε το καθήκον του και με ένα απίστευτο Buzzer Beater απ’ τη γωνία μπροστά στον πάγκο των Bulls πατώντας τη γραμμή δεν άφησε το ματς να οδηγηθεί στην παράταση. Να σημειωθεί ότι το ίδιο έκανε και ο Rose στο τρίτο ματς με τρίποντο με ταμπλό απ’ τα 8,50 μέτρα.
Οι Bulls αποδείχτηκαν ‘’ταύροι σε υαλοπωλείο’’. Πιστεύω ότι θα παλέψουν σκληρά για δεύτερο break. Το handicap τους δίνει πλεονέκτημα 4,5 πόντους. Είναι πολλοί, υπολογίζοντας στην επιστροφή του Gasol (δεν έπαιξε στο 4ο παιχνίδι) και θεωρώντας ως αμφίβολο τον Irving λόγω ενόχλησης στο γόνατο, ποντάρω στο Διπλό   
O ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΔΙΑΣΥΡΜΌΣ
ROCKETS-CLIPPERS= 1-3
Απογοήτευση και προβληματισμός στο Houston, δύο ταπεινωτικές ήττες με 25 και 33 πόντους διαφορά. Διαστημικοί οι Clippers, παρέχουν ωραίες φάσεις προερχόμενες από ομαδικό basket, γεγονός που αποδεικνύεται απ’ το ότι μοιράζονται αρκετοί παίκτες το σκοράρισμα. Μας επιβεβαιώνουν πόσο καλή ομάδα είναι και γι’ αυτό βρίσκονται ένα βήμα απ’ τους τελικούς της Δύσης.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα προτιμήσω το over 218,5 πόντους, γιατί αυτό το ζευγάρι μας έχει δώσει 4/4 over. Οι Rockets θα υπερασπιστούν την έδρα τους, οι Clippers βάζουν ασταμάτητα, άρα κοιτάμε πάλι ψηλά.

Δε μπορεί να τον μαρ…Curry
WARRIORS-GRIZZLIES= 2-2
Δαιμόνιος Stephen Curry. Όσο αυτός βρίσκεται σε καλή κατάσταση οι πολεμιστές θα κερδίζουν όλες τις μάχες. Βέβαια κανείς δε μπορεί να καθησυχάζεται με ‘’αυτό’’ το Memfis, που έχει δείξει ότι είναι ικανό για τα πάντα.
Προσωπικά θα προτιμήσω τον άσσο, βλέποντας τους Warriors αφυπνισμένους και επειδή δεν έχουμε αποδόσεις υπολογίζω πάνω από 6-7 πόντους.
Για γερά(κια) νεύρα
HAWKS-WIZARDS= 2-2
103-101 και 101-106. Ντέρμπι με τα όλα τους. Αγωνία στο κατακόρυφο. Επειδή ούτε εδώ έχουμε αποδόσεις και δε μπορώ να αποφανθώ για το νικητή, θα επιλέξω τα σίγουρα και θα πω over 200 πόντους.
                                    
Συνοψίζοντας λοιπόν, αυτές είναι οι προτάσεις μου για το κορυφαίο πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης:

711         ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ - ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ    4,5             2 (1,85)
712         ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ - Λ.Α. ΚΛΙΠΕΡΣ                   218,5        Ο (1,80)
716         ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ                - ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΓΟΥΙΖ         ~199,5        Ο
717         ΓΚ. ΣΤ. ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ - ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ         ~6,5            1


Εύχομαι καλή επιτυχία και ακολουθούν προβλέψεις για τα playoffs της basket league και του final-4 της euroleague.                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου