Τρίτη 5 Μαΐου 2015

CHAMPIONS LEAGUE CALLING.. VOL 1!! (ΑΘΛΗΤΗΡΙΟΣ)


Φίλες και φίλοι καλησπέρα η πρώτη πράξη των ημιτελικών του chl γράφεται σήμερα και αύριο το βράδυ σε Τορίνο και Βαρκελώνη αντίστοιχα!! Σε δύο παιχνίδια που κακά τα ψέματα ιδιαίτερες στοιχηματικές ευκαιρίες δε δείχνουν να αναδεικνύονται καθώς ειδικά σε τέτοιο υψηλό επίπεδο κατά κανόνα οι book εμφανίζονται πολύ διαβασμένοι πάνω σε οποιαδήποτε παράμετρο που (μπορεί να ) κρίνει την έκβαση των αγώνων αυτών..
Και το διήμερο αυτό αν ρίξουμε μια ματιά στο κουπόνι δεν αποτελεί εξαίρεση!! Σε ότι αφορά το αποψινό ματς στο Τορίνο τα προγνωστικά φαντάζουν πολύ ..δύσκολα!! Για σημείο , θα αρκεστώ να δώσω μικρές πιθανότητες στο '2' καθώς από τη μία -παρά το ότι η Ρεάλ είναι κατά γενική ομολογία ένα σκαλί πιο πάνω ποιοτικά απο τη 'Γηραιά Κυρία'- η έδρα της Γιουβέντους παραδοσιακά είναι από τις ισχυρότερες στην Ευρώπη- από την άλλη οι 'μερένχες' γνωρίζουν οτί τυχόν αποψινό στραβοπάτημα μπορούν άνετα να το διορθώσουν (σύμφωνα τουλάχιστον με την κοινή..ποδοσφαιρική λογική) στην επικείμενη ρεβάνς στη Μαδρίτη, συνεπώς δε θα .. σκοτωθούν απόψε!! Ανάμεσα στον άσο και στο 'Χ' λοιπόν με οποιαδήποτε από τα δύο σημεία να εμφανίζει όμως ισχυρή δόση ρίσκου ως προς την επαλήθευσή του! Προσωπικά , χωρίς όμως να το συνιστώ αντίθετα οι επιφυλάξεις είναι και έντονες και δικαιολογημένες , κλίνω.. επ'αριστερά! Η Γιούβε ξέρει ότι αν δε νικήσει σήμερα οι πιθανότητες πρόκρισεις εξασθενίζουν σημαντικά και όσο και αν σε πρώτη φάση δώσει έμφαση στην τακτική και στην άμυνά της (ειλκρινά είμαι περίεργος να δω αν η επίθεση της Ρεάλ θα μπορέσει να διασπάσει το..αμυντικό τείχος των γηπεδούχων και ειδικά τον σκληροτράχηλο Αρτούρ Βιντάλ) θα ψάξει -πιθανώς με κάποια από τις δολοφονικές μεταβιβάσεις του Αντρέα Πίρλο την ευκαιρία να κάνει ζημιά στη Βασίλισσα! Από εκεί και πέρα σε ότι αφορά το εύρος τερμάτων το under φαντάζει καλή επιλογή λόγω της αμυντικής προσέγγισης που θα κάνουν οι δύο .. Ιταλοί (αυτό τα λέει όλα) προπονητές από την άλλη πλευρά όμως με τόσο ποιοτικούς παίκτες μπροστά στις τάξεις και των δύο ομάδων το ρισκάρεις?


Το αυριανό παιχνίδι βγάζει πιο ξεκάθαρα σημείο!! Ο άσος στο 1,65 ( όχι που θα το έδιναν παραπάνω οι δαιμόνιοι book) φαίνεται πολύ λογικός.. Μια Μπαρτσελόνα που 'πετάει φωτιές' και είναι φορμαρισμένη πλήρως θεωρώ πως δε θα χαριστεί απέναντι σε μια Μπάγερν με σημαντικότατες ελλέίψεις μπροστά (Λεβαντόφσκι,Ριμπερί,πιθανώς Ρόμπεν) και που επανειλημμένα εκτός έδρας φέτος παρουσιάζεται με αμυντικές αδυνμίες και μεγάλα..νεκρά διαστήματα!!


Οι επιλογές μου:
400. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1 2,80 (ΥΨΗΛΟΥ ΡΙΣΚΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ)
401. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΠΑΓΕΡΝ 1 1,65

Καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε,

Αθλητήριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου