Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

ΩΡΑ ΤΕΛΙΚΟΥ EUROPA LEAGUE ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ ΦΩΤΙΑ ! (ΓΚΑΣΤΟΝΕ)


  Ήρθε η ώρα του μεγάλου τελικού της δεύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης. Ενός μεγάλου τελικού γιατί ο πιο μεγάλος τελικός που περιμένουμε κάθε χρόνο είναι αυτό του μεθεπόμενου Σαββάτου για το Champions - League . Σήμερα λοιπόν αναμετράται η ομάδα-έκπληξη της χρονιάς με την Ισπανική Σεβίλλη που ξέρει να διαχειρίζεται ένα τέτοιου είδους ματς . Και αυτό διότι έχει κάκτησει πριν λίγα χρόνια το τρόπαιο του Europa. Από την άλλη η Ντινπρό έχει κάνει φοβερές προσπάθειες φέτος έχοντας αποκλείσει Ολυμπιακό , Αγιαξ και Νάπολι έχει φτάσει μέχρι την πηγή , μέχρι τον τελικό δηλαδή και απομένει να μείνει σοβαρή και συγκρατημένη για 90 λεπτά για να πιει νερό , για να στεφθεί πρωταθλήτρια στην διοργάνωση.

   Ας είμαστε δίκαιοι όμως ακόμα και να μην κερδίσει στον τελικό όλο αυτό που έχει καταφέρει ως τώρα η Ουκρανική ομάδα είναι μόνο μία μεγάλη επιτυχία, είναι μόνο του ένα μικρό θαύμα που μέχρι πριν 3 μήνες ακόμα και ο πιο πιστός φίλαθλός της δεν θα μπορούσε να πιστέψει σε αυτό το όνειρο. Άρα η Ντιπνρο δεν έχει την πίεση για την κατάκτηση του τροπαίου σε σχέση με την Σεβίλλη που οι όπαδοί της περιμένουν κόντρα σε μια άπειρη ομάδα να δείξουν το πραγματικό τους εαυτό και να στεφθούν νικητές για άλλη μια φορά.
      Η γνώμη μου είναι ότι η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση , ναι μεν η Σεβίλλη έχει πιο πολλές πιθανότητες , λόγω της εμπειρίας της , λόγω του δυναμικού της , λόγω του ονόματός της , να κέρδισει τον αγώνα , αλλά η Ντνιπρό έχει αποδείξει φέτος πως δεν μετράει η εμπειρία και το όνομα αλλά το πάθος και η σωστή στρατηγική που θα έχεις. Με σύστημα όλοι πίσω και αν γίνει καμία αντεπίθεση έχει καλώς κατάφερε και έφτασε μέχρι εδώ , έτσι λοιπόν θα συνεχίσει και σήμερα.
      Με έναν συνάδελφο και συγκεκριμένα τον Bisbo συζητούσαμε για την φετινή απόδοση της Ντιεπρ και βγάλαμε το συμπέρασμα ότι θυμίζει την Ελλάδα του 2004 . Να πω την αλήθεια εμένα μου άρεσε αυτή η σύγκριση και γιατί όχι να συμβεί το ίδιο και στον τελικό και να κερδίσει η Ντιεπνρ με 1-0 . Η απόδοση του ακριβές σκορ είναι και πολύ καλή μάλιστα (12,00).
    Αυτά από μένα για τον τελικό , καλό θέαμα και καλά κέρδη.

ΤΕΛΙΚΟΣ EUROPA
200.ΝΤΝΙΕΠΡ - ΣΕΒΙΛΛΗ 1-0 Α.Σ. (12,00)


GKASTONE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου