Σάββατο 23 Μαΐου 2015

IΒΗΡΙΚΟ..ΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΜΟΤΣΑΡΤ


Αγαπητά (συν)αρρωστάκια , το τελευταίο ίσως σ/κ με στοιχηματικό ενδιαφέρον είανι το παρόν,με τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να έχουν ολοκληρωθεί ή σε γενικές γραμμές κριθεί ως προς την κατάκτηση τους (αλλά σιγά-σιγά και ως προς τις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και στον υποβιαβασμό). Βέβαια και αυτό ακόμη το σ/κ με τον υδράργυρο στα ύψη=κατακλυσμός παραλιών, διαγωνισμό eurovision και τελικό Κυπέλλου Ελλάδος νομίζω λίγοι θα ασχοληθείτε με το ποντάρισμα σε πρωταθλήματα της Γηραιάς Ηπείρου , έτσι και εμείς περιοριστήκαμε στα..απολύτως απαραίτητα!!


Κατ'αρχάς όσο και αν είμαι σίγουρος ότι ο φίλος κκαι συνάδελφος Gkastone θα σας καλύψει απολύτως με το άρθρο του σχετικά με τον επικείμενο τελικό Κυπέλλου θα μπω στον πειρασμό έστω και επιγραμματικά να καταθέσω την άποψή μου. Θεωρώ ότι εέστω και δύσκολα ο (χειρότερος της τελευταίας 20ετίας) Ολυμπιακός θα κατορθώσει να στεφτεί Κυπελλούχος (αν αυτός Ολυμπιακός κάνει νταμπλ και μάλιστα τόσο άνετα μάλλον τα νέα για την ανταγωνστικότητα των εγχώριων διοργανώσεών μας δεν είναι και τόσο ευχάριστα) με ένα σκορ της τάξης 1 ή 2-0 και ετιμώ ότι το/α γκόλ θα σημειωθούν μετά το 65-70' αφού η Ξάνθη στηρίζεται κατά κύριο λόγο στην καλή της αμυντική λειτουργία που όμως δε γίνεται να τα βγάζει πέρα επ΄άπειρον όταν απουσιάζει η αντίστοιχη βοήθεια από τον επιθετικό τομέα!

Στα καθ'ημάς τώρα!! Πιθανότατη για εμένα η ισοπαλία στο 325 του κουπονιού ανάμεσα σε Γρανάδα και Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι γηπεδούχοι με ισοπαλία και με συνδυασμό βέβαια (αντικειμενικά πιθανών όμως) αποτελεσμάτων σώζονται, ενώ οι φιλοξενούμενοι αρκούνται στον έναν βαθμό για αν σιγουρέψουν την 3η (προνομιούχο για το chl) θέση!! Φανταστείτε ότι αν και ισοπαλία πληρώνει μόλις 1.95 (οπαπ) και συνεχώς κατρακυλάει για αυτό..σπέυσατε! Πολύ πιθανό να επαληθευθεί σημείο..

Το άλλο εξαιρετικά πιθανόν για εμένα σημείο μας έρχεται από ..την ιδιαίτερη πατρίδα του κορυφαίου μουσικοσυνθέτη Αμαντέους Μότσαρτ,το Σάλσμπουργκ της Αυστρίας. Εκεί η ομώνυμη ομάδα αντιμετωπίζει τη Βακ Πέλετς αύριο ,στο παιχνίδι με κωδικό 360.Η εστεμμένη πρωταθλήτρια για φέτος γηπεδούχος ομάδα είναι από τις πιο φερέγγυες σε ευρωπαίκό επίπεδο ομάδες στην εμφάνιση του 'over' και εκτιμώ ότι και αυτήν την φορά θα είναι πιστή στο ραντεβού της!Πόσο μάλλον τη στιγμή που κάνει φιέστα τίτλου και προφανώς θα θέλει να ανταμέιψει το κοινό της το οποίο αναμένεται να συρρέυσει στο γήπεδο προκειμένου να την επευφημήσει! Ρισκάρω ένα κλικ παραπάνω στο σαφώς πιο καλοπληρωμένο εύρος τερμάτων 4-6 (1.80 οπάπ) αφού σπανίως οι πρωταθλητές μένουν στα3 γκολ απότηνάλλη η ύπαρξη βαθμολογικού κινήτρου για τους φιλοξενούμενους δεν αποκλείει την επίτευξη εκτός έδρας γκολ!

Καλές βουτιές και καλά κέρδη για όσους τελικά στοιχηματίσετε!

Αναλυτικά οι επιλογές μου
325. ΓΡΑΝΑΔΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Χ (1.95)
360. ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ 4-6 ΓΚΟΛ (1.80)


Αθλητήριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου