Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

ME KEKTHMENH..TAXYTHTA


Φίλες και φίλοι του στοιχήματος  νομίζω η έναρξη σήμερα του Κόπα Αμέρικα –ενός θεσμού με τον οποίο οι Ευρωπαίοι φίλαθλοι μπορεί, φυσιολογικά, να μην είναι ιδιατέρως εξοικειωμένοι αλλά πέρα από την ,προφανή, σπουδαιότητά του φημίζεται διαχρονικά για το θέαμα και τις συγκινήσεις που προσφέρει-είναι λογικό να μην μας αφήνει αδιάφορους. Αν δεν συνέπιπτε μάλιστα με ματς προκριματικών για το euro 2016 θα μπορούσα άνετα να ισχυριστώ ότι θα μονοπωλούσε το ενδιαφέρον μας (και  όχι μόνον το στοιχηματικό).

  Δύο γρήγορες σκέψεις που μου πέρασαν ,ως πρώτες ιδέες στοιχηματικής προσέγγισης του αθλητικού αυτού γεγονότος , από το μυαλό είναι αφενός  ο Αγκουέρο ως πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης (το 10 που πληρώνει η επαλήθευση της πρόβλεψης αυτής μόνο ασυγκίνητο δεν με αφήνει) τη στιγμή που ο μικρόσωμος μα θαυματουργός Αργεντινός φορ έρχεται με.. κεκτημένη ταχύτητα από τη φετινή Πρέμιερ Λιγκ (το καλύτερο κατ’εμέ  αλλά και για πολλούς πρωτάθλημα της υφηλίου)  όπου σημείωσε 26 τέρματα κερδίζοντας με άνεση το βραβείο του πρώτου σκορερ. Έπειτα, σε αντίθεση με άλλα αστέρια του τουρνουά όπως Μέσι ή Νειμάρ ,δεν αναμένω να είναι αισθητά κουρασμένος αφού η Σίτι τέθηκε νωρίς εκτός Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και εκτός Κυπέλλου Αγγλίας, κάτι που περιόρισε δραστικά τον αριθμό των παιχνιδιών στα οποία ο Αγκουέρο αγωνίστηκε! Το κρατάμε οπωσδήποτε..

Αφετέρου μου ΄χαμογελαέι’ το 2.35 που αμείβει η πρωτιά της Κολομβίας στον όμιλό της ! Με μόνο αξιόλογο αντίπαλο τη Βραζιλία του Ντούνγκα η οποία βρίσκεται σε μεταβατική φάση χωρίς έχει ακόμη πείσει και  έχοντας μεσαία ( Γκουαρίν, Χάμες Ροντρίγκες) και επιθετική γραμμή ( Φαλκάο εφόσον βέβαια είναι σε θέση να αγωνιστεί ,Μπάκα, Τζάκσον Μαρτίνεζ) φωτιά γιατί όχι? Ειδικά Μπάκα ,Χάμες, Μαρτίνεζ (κυρίως βέβαια ο πρώτος) έρχονται και αυτή με ..κεκτημένη ταχύτητα από πολύ καλές σεζόν και θεωρώ πως την ενδεχόμενη κούραση αντισταθμίζει η δίψα για διάκριση αφού σίγουρα η Κολομβία υστερεί σ τίτλους σε σχέση με πολλούς γείτονές της!

Εν κατακλείδι,
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΑΓΚΟΥΕΡΟ (10.00 ΟΠΑΠ)
ΝΙΚΗΤΗΣ ΟΜΙΛΟΥ ΚΟΛΟΜΒΙΑ (2.35 ΟΠΑΠ)
Καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε,

Αθλητήριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου