Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΡΙΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ



Καταρχάς θέλω να ζητήσω μία μεγάλη συγνώμη για την καθυστέρηση του άρθρου. Σκοπός μου είναι να ετοιμάζω τα άρθρα από αργά το βράδυ για να σας διευκολύνω όλους. Όμως το κουπόνι χθες βράδυ δεν έφτασε ποτέ στα χέρια μου. Μετά και το χθεσινό ταμείο λέω για σήμερα να μην ρισκάρουμε πολύ και να παίξουμε εκ του ασφαλούς . Να παίξουμε ένα μικροποσό από τα χθεσινά βγαλμένα. 22 αγώνες το σημερινό κουπόνι .

 Και εμείς θα επιλέξουμε την κλασσική 4άδα . Πρωτο παιχνίδι Ολλανδία- Ρωσία (U-19) , τον πρώτο λόγο για τη νίκη τον έχουν οι γηπεδούχοι ,όμως επειδη οι δυο ομάδες είναι τις ίδιας δυναμικότητας δεν θα θελα να ρισκάρω επιλέγοντας σημείο και θα κατευθυνθώ στο G/G με 1,55. ΛΕΒΑΝΤΙΑ-ΚΡΟΥΣΕΙΝΤΕΡΣ , ίδια περίπτωση με τον πιο πάνω αγώνα είναι και προκριματικά CH
hampions league και λόγω των πρώτων αγώνων οι οάδες πέφτουν πάντα σε παγίδες. Over λοιπόν με 1,70. Παναθηναικός - Κλαμπ μπριζ φιλικός αγώνας και εδώ δεν θα θέλα να επιλέξω σημείο το N/g με 1,90 φαίνεται καλή επιλογή . Τέλος Σαμροκ- Νιεντεκορν φαβορί η γηπεδούχος με 1,30 ο άσσος , για αυτό κλασσικά θα πάμε κόντρα και θα επιλέξουμε Χ2Δ (2,61).
   ΠRόταση τρίτης
110.SΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ-ΝΙΕΝΤΕΚΟΡΝ Χ2Δ(2.61)
103ΛΕΒΑΝΤΙΑ- ΚΡΟΥΣΕΙΝΤΕΡΣ OVER (1,70)
104. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ N/G (1,90)
102.ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΡΩΣΙΑ G/G (1,55)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου