Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Β' ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ EUROPA-LEAGUE:ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ ΖΑΓΚΡΕΜΠ-ΠΑΟΚ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ+ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ



  Ξεκίνησε για τα καλά το καλοκαίρι , μπήκαν οι ζέστες ο κόσμος είναι έξω στις παραλίες και όλο αυτό δίνει ένα τόνο αισιοδοξίας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε σαν λαός .
Τουλάχιστον έτσι είναι τα πράγματα εδώ στην Κέρκυρα μπορεί η κίνηση στο νησί να είναι φανερά μειωμένη , αλλά υπάρχει ακόμα το κλίμα ότι , ναι είναι ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. Τώρα στις άλλες περιοχές της Ελλάδος δεν γνωρίζω πως είναι τα πράγματα . Πάντως με την μικρή επικοινωνία που έχω με τους συνάδελφους Ζήση και Ηλία που ζουν στην Συμπρωτεύουσα και την Πρωτεύουσα της χώρας αντίστοιχα , τα πράγματα είναι πολύ άσχημα ειδικά στην Αθήνα .
  Μετά λοιπόν από τις δύο επιτυχίες μας την προηγούμενη βδομάδα , ήρθε η ώρα να θυμηθούμε και κάτι από τα παλιά ... . Κάτι που πριν από δύο χρόνια μας έκανε να βγάλουμε πολύ καλά λεφτά από το στοίχημα. Οπως καταλαβαίνετε αυτό δεν είναι άλλο από τα προκριματικά του Europa και Champions league . Αύριο Πέμπτη ξεκινάει η Ευρωπαϊκή μάχη των Ελληνικών ομάδων με πρώτο μαχητή τον ΠΑΟΚ που θα αντιμετωπίσει την Κροατική Λοκομοτίβα Ζάγρεμπ , μία καθόλου γνωστή ομάδα .
  Θα έχετε παρατηρήσει ότι τον τελευταίο καιρό αποφεύγω να ρισκάρω προτείνοντας ακριβές σκορ αλλά ήρθε η στιγμή για αυτό το ρίσκο προκαλώντας την τύχη μας για μια παρόμοια προδιετίας επιτυχία.
 ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

  Aν θυμάστε καλά τέτοια μέρα πριν δυο χρόνια (για την ακρίβεια 17 Ιουλίου 2013) έπαιζε η Ξάνθη εναντίον της Λίνφιλντ , ο Οπαπ έδινε στον άσσο της Ακριτικής ομάδας μόλις 1,17 , όλο αυτό όμως με είχε προβληματίσει και με έκανε να παίξω το ακριβές σκορ 0-1 με 38 απόδοση . Θυμάμαι όταν έιχα πάει στο πρακτορείο να ρίξω το δελτίο αξίας 9 ευρώ , όλοι άρχιζαν να ειρωνεύονται και να κοροιδεύουν . Τότε στα 18 μου δεν ήθελα να αντιμιλήσω σε μεγαλύτερούς μου. Έτσι το ίδιο βράδυ είχα κάτσει σπίτι και απολάμβανα το ματς χωρίς να με νοιάζει πια θα ήταν η έκβαση του παιχνιδιού. Το ματς μέχρι το 65' ήταν 0-0 και καμία ομάδα δεν έδειχνε πραγματική απειλή . Τελίκα το γκολ της Λίνφιλντ μετά από λίγα λέπτα ήρθε και το πανηγύρισα με όλο την δύναμη που είχα . Το ματς για εμένα άρχιζε να παίρνει άλλη χάρη και απλώς περίμενα αγωνιώδως τα τελευταία λεπτά του μεγάλου για μένα αυτού αγώνα. Όταν τέλειωσε ο αγώνας δεν μπορούσα να πιστέψω πως κατάφερα με μόνο ένα ματς ,που έμπειροι άνθρωποι στο χώρο του στοιχήματος με χλεύαζαν για την επιλογή μου , κέρδισα 342 ευρώ. Βέβαια την άλλη μέρα στο πρακτορείο η συμπεριφορά όλων απεναντί μου ήταν πολύ διαφορετική .
   Αρκετά όμως ασχοληθήκαμε με τα παλιά , η σκέψη μας και όλη η προσοχή μας είναι στον αυριανό αγώνα του ΠΑΟΚ . Μελέτησα αρκετά σκέφτηκα διάφορα σκορ και τελικά αποφάσισα για το πιο ακριβές σκορ θα προτείνω και θα παίξω. Ας δούμε πρώτα όμως τις εικόνες των δύο ομάδων.
 Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

 ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ ΖΑΓΡΕΜΠ: Η ομάδα της Κροατίας απέκλεισε στην α' φάση του Europa League την Ερμπας Μπρούτον από την Ουαλία νικώντας εκτός έδρας 3-1 και φέρνοντας ισοπαλία (2-2) εντός. Στο περσινό πρωτάθλημα τερμάτισε 4η . Σαφώς πιο έτοιμη η Κροατική ομάδα από αυτή του Πάοκ μιας και η ομάδα του Βορρά δεν έχει στα πόδια της κανένα επίσημο παιχνίδι. Το περασμένο Σάββατο η Λοκομοτίβα έχασε από την Σπλίτ 2-1 εκτός έδρας για το Κροατικό πρωτάθλημα . Η θυγατρική ομάδα της Δυναμό Ζάγκρεμπ έκανε 8 μεταγραφές ενώ κράτησε και το δυνατό της χαρτί τον μέσο Λέκο .
  ΠΑΟΚ: Ο Πάοκ στο σημερινό παιχνίδι ποντάρει στην εμπειρία του σε τέτοια παιχνίδια . Με καινούργιο προπονητή στον πάγκο του αλλά και με μεγάλες απώλειες , μιας και δεν υπολογίζει τους τραυματισμένους : Γλύκο και Αθανασιάδη ενώ μετρά και τις απώλειες του Νομπόα , Κολάσα ,Λούκας και Περέιρα. Η ομάδα της Θεσαλλονίκης έχει μόλις κάνει τρεις μεταγραφές (Χαρίση , Οσλέν και Κοροβέση ). Πιο ανέτοιμοι οι Θεσσαλονικείς στοχεύουν στην αδυναμία της Κροατικής άμυνας που δέχεται πολύ εύκολα γκολ. Μπορεί ο Πάοκ να μην έχει ρυθμό αλλά έχει πολύ πιο ποιοτικό ρόστερ από την Λοκομοτίβα.
Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ
Σαφώς πιο πολλές πιθανότητες για την νίκη της έχει ο ΠΑΟΚ με το διπλό να δίνεται στο 1,75. Πιο έμπειροι ομάδα στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις είδικα των προκριματικών του καλοκαιριού . Όμως αυτό που βαραίνει τον ΠΑΟΚ είναι η κακή του εικόνα στο τέλος του πρωταθλήματος και στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ. Ενώ είχε βλέψεις μέχρι και για πρωτάθλημα στο πρώτο μισό της σεζόν τερμάτισε 3ος και στα πλέι οφ τελευταίος. Κατα την γνώμη μου ο ΠΑΟΚ σίγουρα στο σημερινό παιχνίδι θα χάσει , όμως και η Λοκομοτίβα θα δεχθεί γκολ όπως  και στα προηγούμενα επίσημα ματς της. Έμπνευση μου το 2-1 ακριβές σκορ με απόδοση 14,00.
  Αυτά για σήμερα ελπίζω να έχουμε ένα ήρεμο απόγευμα και να πάμε ξανά στο πρακτορείο με τις τσέπες μας γεμάτες .

180. ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΠΑΟΚ 2-1 Α.Σ. (14,00)

GKASTONE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου