Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

ΤΡΙΑΔΑ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ 50 !! ΡΕΑΛ-ΠΑΡΙ :ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ (GKASTONE)



 Kαι μετά το επιτυχές απότελεσμα του Ηρακλή , και την δική μας έγκυρη πρόβλεψη περιμένουμε άλλους τρεις αγώνες για να αντικρίσουμε την χαρά του ταμείου. Τώρα βέβαια θα προτιμήσω να ρισκάρω και να σας προτείνω άλλους 3 αγώνες με εξαιρετικές αποδόσεις. Μπόμπες χαρακτηρίζονται όλα και θα πρέπει να ξέρεις να ρισκάρεις για να επιλέξεις αυτούς τους  αγώνες.

 Για αρχή να προτείνω μία δυνατή τριάδα με συνολικό κέρδος κοντά στο 50!!
ΡΕΑΛ-ΠΑΡΙ: Κάποιοι μιλάνε για καθαρό άσσο και ξεφτίλισμα της Παρί από την Ισπανική ομάδα. Ό άσσος δίνει 1,45 . Παλιοί συνεργάτες της σελίδας και ειδικότερα ο Bet - player 95 ισχυρίζεται ότι το ματς είναι καθαρός άσσος . Εγώ προτείνω το διπλό του 4,40 ξέροντας ότι μόνο και μόνο που άσσος δίνει 1,45 στη Ρεάλ είναι ένας λόγος να μην ποντάρεις σε αυτήν (τα ίδια έλεγα χθές για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ).
Οι άλλοι δύο αγώνες είναι των ελληνικών ομάδων για το EUROPA-LEAGUE το ένα είναι το διπλό του πΑΟΚ με 4 και το διπλό του ΑΠΟΕΛ που έπεσε στο 2,80.! Πριν ξεκινήσετε να σχολιάσετε ότι χθες το πρότεινα άσσο να σας ενημερώσω ότι το στοίχημα αυτό ακόμα είναι ανοιχτό και ακόμα περιμένουμε να πληρωθούμε . Αν Ολυμπιακός νικήσει αυτόματα χάνουμε το στοιχημα ανεξαιρέτως αποτελέσματος του ΑΣΤΕΡΑ. Μία λοιπόν αντί-λογική λέει ότι για έναν κακό ΑΣΤΕΡΑ φέτος θα ήταν άδικο να στερήσει την νίκη σε έναν όχι και τόσο καλό ΑΠΟΕΛ αλλά φιλόδοξο.

ΡΕΑΛ - ΠΑΡΙ 2 (4,40)
ΚΡΑΣΝ./ΝΤΑΡ - ΠΑΟΚ 2 (4,00)
ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΠΟΕΛ 2 (2,80)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου