Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΕΥΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΜΑΤΣ ΜΕΣΟΒΔΟΜΑΔΑ (GKASTONE)


Μετά από ένα Σαββατοκύριακο φωτιά , με ξεχωριστή θέση την εκτός έδρας νίκη της Λίβερπουλ επί της Τσέλσι έρχονται ακόμα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια με CHAMPIONS LEAGUE -EUROPA LEAGUE .


       4 αγώνες επέλεξα με καθαρό ελληνικό πνεύμα και προσέγγιση ένα καλό ταμείο.
  Ας ξεκινήσουμε με τον σημερινό αγώνα της SUPER-LEAGUE Hρακλής- Ατρόμητος: Καθαρή διαφορά δυναμικής των δύο ομάδων . Αν και το Χ φαίνεται πιο πιθανό και επικρατέστερο περιμένω να δω έναν διαφορετικό Ηρακλή και να προσφέρει θέαμα και μία καθαρή νίκη (1 2,40)
 Στο Champions league τώρα και στον κρίσιμο αγώνα του Ολυμπιακό με την Ζαγκρεμπ . Ο άσσος δίνει 1,45 κουρασμένος ο Ολυμπιακός από τα συνεχόμενα και επιτυχή παιχνίδια , στον όμιλο του μετά και την νίκη της Αρσεναλ επί της Μπάγερν γίνεται κακός χαμός και ένα αναμένομενο στραβοπάτημα της Πειραιώτικης ομάδας θα μπέρδευε ακόμα πιο πολύ τα πράγματα (Χ2Δ 2,50).
ΡΟΜΑ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ : GOAL/GOAL 1.50 , ότι πιο πιθανό και ασφαλές με τις δύο ομάδες να παρουσιάζουν επιθετικό πρόσωπο και να έρχονται κατά 90% οι αγώνες τους goal/goal .
    Τέλος και δίνοντας μεγαλύτερη βάση θα πάμε στον αγαπημένο μας Αστέρα Τρίπολης που μας έχει απογοητεύσει φέτος τόσο σε πρωτάθλημα όσο και σε Ευρώπη. Ένα απότέλεσμα πέραν της νίκης τον καταδικάσει να αποχαιρετίσει πρόωρα την ελπίδα για το θαύμα της επόμενης φάσης . Κάτι παρόμοιο βέβαια ισχύει και για τον ΑΠΟΕΛ . Φιλικό κλίμα στην Κύπρο το ίδιο αναμένεται και στην Τρίπολη .Το Χ έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο όπως και στο πρόηγουμενο ματς (άλλο που νίκησε ο ΑΠΟΕΛ 2-1) αν νικήσει ο ΑΠΟΕΛ έχει κάνει ήδη το πρώτο βήμα για την πρόκριση έχοντας 6 βαθμούς και θα περιμένει άλλη μία νίκη επί της Σπάρτα Πράγας για να σφραγίσει κατά μεγάλο ποσοστό την πρόκριση . Αν όμως χάσει τα πράγματα ξεκαθαρίζονται πιο πολύ και οι δύο ελληνο-κύπριες ομάδες θα αναγκαστούν να αποχαίρετήσουν την Ευρώπη . Περιμένω απο τον Αστέρα να κάνει το βήμα παραπάνω (1 2,10).

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 (2,40)
ΟΣΦΠ-ΖΑΓΚΡΕΜΠ Χ2Δ (2,50)
ΑΣΤΕΡΑΣ -ΑΠΟΕΛ 1 (2,10)
ΡΟΜΑ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ GOAL (1.50)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου