Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

EUROPA:ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΜΑΣ , ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

    Ύστερα από ένα συναρπαστικό βράδυ για το Ελληνικό και Κυπριακό ποδόσφαιρο γεμάτο γκολ και μόνο νίκες , βγήκαμε και εμείς κερδισμένοι πηγαίνοντας ταμείο με 23 απόδοση! Όλες οι ομάδες της  Ελλάδος και της Κύπρου κατάφεραν και έφεραν νικηφόρο αποτέλεσμα αν υπολογίσουμε και την νίκη του ΑΠΟΕΛ την προηγούμενη μέρα στο Champions -League.

    Δύο νικηφόρα αποτελέσματα για Πανιώνιο με 2-0 εναντίον της Γκόριτσα και για Απόλλων Λ. με 3-0 ενάντα της Ζάρια και τα δύο εντός έδρας που τους δίνει μεγάλες πιθανότητες για πρόκριση. Την μεγάλη έκπληξη έκανε η ΑΕΛ και η ΑΕΚ Λ. που κατάφεραν και κέρδισαν με 0-1 εκτός έδρας που τους δίνει μεγάλο προβάδισμα.
   Η αλήθεια είναι ότι μεγάλη έκπληξη μας έκανε η ΑΕ Λεμεσού που πιστεύαμε ότι δεν θα καταφέρει να νικήσει , αλλά επιλέξαμε την επιλογή να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες με απόδοση 1,75 , επιλόγη που πιάσαμε και μάλιστα με καλή απόδοση. Επίσης την έκπληξη την έκανε και η ΑΕΚ Λ. που νίκησε την Κόρκ σίτι με 1-0 εκτός έδρας , επιλόγη που πιάσαμε αφού είχαμε προβλέψει διπλη ευκαιρία Χ2.
   Την μεγαλύτερη όμως απόδοση την πιάσαμε με το ακριβές σκορ στο ματς Πανιώνιος- Γκόριτσα 2-0 με απόδοση 5,40! Και η ομάδα της νέας Σμύρνης έκανε ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση και εμείς πληρωθήκαμε με καλό πόσο. Πάντως ο Πανιώνιος άξιζε να βάλει και άλλα γκολ ύστερα και από την αποβολή της φιλοξενούμενης ομάδας στο πρώτο ημίχρονο.
  Ο Απόλλων Λ. έκανε το πιο ωραίο παιχνίδι από τις άλλες 3 ομάδες νικώντας με 3-0 , και όλα τα γκολ στο πρώτο μισάωρο, την Ζάρια . Ο άσσος έδινε 1,15 ενώ το να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες 1,40 , σαφώς καλύτερη επιλογή.
GKASTONE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου