Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΠΛΟΥΣΙΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

 
  Από σήμερα το ''ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ 24'' θα προσφέρει άφθονο ρεπορτάζ , στους αναγνώστες του, για τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ και τους ευρωπαϊκούς τους αντιπάλους. Το επόμενο βήμα είναι να προτείνουμε ημίχρονα τελικά και ακριβές σκορ , σε αυτά τα δύο παιχνίδια με εξαιρετικά μεγάλες αποδόσεις , και με την βοήθεια της θεάς τύχης, εάν οι προβλέψεις μας τελικά πραγματοποιηθούν, τα λεφτά θα είναι πολλά.
      Ας ξεκινήσουμε όμως με το ρεπορτάζ. Αρχικά με τον Ολυμπιακό ο οποίος προκρίθηκε στους 16 καλύτερους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Και βρίσκεται αντιμέτωπος με μία από τις μεγαλύτερες ομάδες παγκοσμίως , την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού έχει χαμηλή απόδοση στο πρωτάθλημα αφού έχασε 3-1 από την Τσέλσι, 2-1 από την Στόουκ και ήρθε ισόπαλη(2-2) με την Φούλαμ. Βρίσκεται στην 7η θέση και έχει κάνει 8 ήττες. Όπως καταλαβαίνετε η πρώτη χρονιά της μετά Φέργκιουσον εποχή βρίσκει την Γιουνάιτεντ σε τραγική  κατάσταση.
    Από την άλλη ο Ολυμπιακός καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.
Είναι στην πρώτη θέση της Super League με διαφορά 17 βαθμών από τον δεύτερο. Αξιοσημείωτο είναι ότι δεν έχει καμία ήττα στο πρωτάθλημα. Η ιστορική ομάδα του Πειραιά πούλησε τον Μήτρογλου στη Φούλαμ για 14 εκατ., και απέκτησε στην θέση του τον Βαλντέζ.
    Για τον ΠΑΟΚ τώρα, ο οποίος προκρίθηκε στους 32 του Europa League και αντιμετωπίζει την μέχρι πρότινος αντίπαλο του Ολυμπιακού, Μπενφίκα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχασε 2-1 από τον Παναθηναϊκό και έχασε τεράστιο έδαφος από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Επίσης είχε και μία ήττα από τον Πλατανιά, σε έναν αγώνα που θα μείνει στην ιστορία για την λεκτική αντιπαράθεση, μεταξύ Στέφενς και Στοχ , που κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου