Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΣ.....ΓΙΑ FOOTBALL- LEAGUE (ΜΕΡΟΣ 2)

Από την αρχή του Ελληνικού πρωταθλήματος , της σεζόν 2013-14 επισημαίναμε την άσχημη αγωνιστική κατάσταση του ΠΑΣ Γιάννινα και τον επικείμενο υποβιβασμό του. Όλα αυτά τα λέγαμε χωρίς φόβο,για το τελικό απότελεσμα, από τις πρώτες κιόλας αγωνιστικές όταν τίποτα δεν είχε κριθεί. Η Ηπειρώτικη ομάδα έχει 26 βαθμούς σε 22 αγωνιστικές και βρίσκεται στην 11η θέση του πρωταθλήματος. Μέτα από ένα σερί 4 ηττών και με νέο προπονητή, τον  Γιάννη Πετράκη κατάφερε και νίκησε δύσκολα 2-1 τον Λεβαδειακό στους Ζωσιμάδες. Αυτό που προβλέπαμε εμείς πριν 5 μήνες, κάποιοι άρχισαν να το σκέφτονται ΤΩΡΑ, μετά από αυτό το αρνητικό σερί , και ειδικά μετά την ήττα με 4-0 από τον Απόλλων.
Έτσι αφού η ψυχολογία ήταν πολύ άσχημη για τους παίκτες, και τα σενάρια υποβιβασμού άρχισαν να φαίνονται ότι θα πραγματοποιηθούν ,αν συνεχίσει έτσι η ομάδα, η διοίκηση αποφάσισε να αντικαταστήσει τον προπονητή της ομάδας Σάκη Τσιώλη με τον Γίαννη Πετράκη. Ο νέος προπονήτης του Άγιαξ της Ηπείρου είχε την τύχη με το μέρος του και πήρε σωτήριο τρίποντο στο πρώτο του παιχνίδι στο Πάγκο του ΠΑΣ. Τα πράγματα είναι δύσκολα για τα Γιαννινα , κι τα όνειρα περί Ευρώπης θεωρούνται απαγορευτικά. Η αγωνιστική κατάσταση φαίνεται πολύ διαφορετική από πέρσι αφού απουσιάζουν από το ρόστερ ο Ντε Βισέντι και ο Τσάβες. Επίσης σε εκείνο το άρθρο του Σεπτεμβρίου εκτός από τον επικείμενο υποβιβασμό του ΠΑΣ Γιάννινα αναφερθήκαμε και στην παραμονή του Άρη, αν και η αγωνιστική του κατάσταση τότε ήταν πολύ άσχημη αφού δεν είχε κάνει ακόμη την πρώτη του νίκη. ΤΩΡΑ στην 22η αγωνιστική ο Άρης ειναι ουραγός με 12 βαθμούς με μεγάλη διαφορά βαθμών από τις άλλες ομάδες. Παρολ'αυτά πιστεύουμε ότι ο Άρης θα ανακάμψει και θα κάνει το μεγάλο ΜΠΑΜ, το μεγάλο σερί νικών που θα της προσφέρει την παραμονή της στην κατηγορία. Τέλος να αναφέρουμε ότι η Βέροια πρέπει να θεωρείται υποβιβασμένη αφού δεν πείθει με την αγωνιστική της παρουσία και έχει συγκεντρώσει μόλις 19 βαθμούς.
        Το άρθρο για την πρόβλεψη του υποβιβασμού του ΠΑΣ γράφτηκε την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013 με τίτλο ΠΑΣ....για FOOTBALL-LEAGUE  http://pamestoixima24.blogspot.gr/2013/09/football-league.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου