Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

FOOTBALL - LEAGUE : ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ (ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ) ΑΚΡΙΒΗ ΣΚΟΡ ΜΕ ΥΨΗΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ!!!

Τελείωσε το ματς της ΑΕΚ με την Παναχαϊκή με σκορ 2-1 υπέρ της γηπεδούχου . Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με πολλές φάσεις και από τις δύο ομάδες , με τρία δοκάρια (1 για την ΑΕΚ, 2 για την Παναχαϊκή ) αποδεικνύοντας ότι το παιχνίδι ήταν ένα καθαρό ντέρμπι του νοτίου ομίλου της FOOTBALL-LEAGUE.
   Συνεχίζουμε όμως με τα παιχνίδια της ίδιας κατηγορίας , μίας και αύριο διεξάγονται 7 αγώνες , και προτείνουμε να ποντάρετε ιντερνετικά μίας και τα παιχνίδια της δεύτερης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος δεν περιλαμβάνοντια στο κουπόνι του ΟΠΑΠ. Οι παρακάτω αποδόσεις είναι από το επίσημο σαίτ bet365.gr που διαθέτουμε και λογαριασμό . Αλλά και για τα άλλα στοιχηματικά σάιτ οι αποδόσεις θα είναι πάνω κάτω οι ίδιες με μικρές αλλαγές .

       1)ΦΩΣΤΗΡΑΣ-ΕΠΙΣΚΟΠΗ: ένα ματς των δύο τελευταίων ομάδων του νοτίου ομίλου , μίας και ο Πανηλειακός έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. οι φιλοξενούμενοι έχουν ανεβάσει ρυθμούς τις δύο τελευταίες αγωνιστικές έχοντας δύο μεγάλες νίκες (4-1 την Ερμιονίδα , 1-3 τον Ηρακλή Ψαχνών). Από την άλλη οι γηπεδούχοι έχουν να χαρούν την επιτυχία της νίκης από της 11/1/15 (1-0 τον Άλιμο ). Κατά την γνώμη μου το ματς θα είναι μέτριο χωρίς πολλές φάσεις και το ακριβές σκορ 0-0 φαίνεται το πιο ελκυστικό σημείο (απόδοση 8,00).
    2)ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ-ΚΑΛΙΘΕΑ: και αυτές οι ομάδες βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους στην βαθμολογία , ανταγωνιστικές ομάδες στο πρωτάθλημα και προέρχονται και οι δύο από εκτός έδρας νίκες . Πιο ποιοτική ομάδα ο Αχαρναϊκός αλλά πιστεύουμε ότι σε αυτό τον αγώνα θα κάνει την διαφορά η Καλιθέα και θα πάρει το νικηφόρο τρίποντο. Το ακριβές σκορ 0-2 δίνεται σε πολύ καλή
απόδοση (19,00).
    3)ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ: η ομάδατου Βόλου προέρχεται από ένα τοπικό ντέρμπι με την Λάρισα το οποίο και νίκησε δύσκολα με 1-0 και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας . Από την άλλη ο Πιερικός έφερε ακόμα ένα ισόπαλο αποτέλεσμα . Γενικά η φιλοξενούμενη ομάδα έχει πολλά ίσοπαλα αποτελέσματα παρότι βρίσκεται στην 7η θέση.
Η πρόταση του ιστολόγιού μας είναι 2-0 ακριβές σκορ με μικρή σχετικά απόδοση (6,00).
  4)ΤΥΡΝΑΒΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ: οι φιλοξενούμενοι έρχονται από ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου για αυτό και καίγονται για νίκη για είσοδο στα πλέι οφ. Από την άλλη ο Τύρναβος είναι μία μέτρια ομάδα της κατηγορίας. Το 0-1 ακριβές σκορ δίνεται σε πολύ μικρή απόδοση 4,75 αλλά θα το προτείνουμε γιατί το παιχνίδι αναμένεται πολύ κλειστό .
        Αυτά για σήμερα , προτάσεις και αύριο για τους αγώνες του EUROPA-LEAGUE.
 ΦΩΣΤΗΡΑΣ-ΕΠΙΣΚΟΠΗ: 0-0 ακριβές σκορ (8,00)
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ-ΚΑΛΙΘΕΑ:0-2 ακριβές σκορ (19,00)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ:2-0 ακριβές σκορ (6,00)
ΤΥΡΝΑΒΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ:0-1 ακριβές σκορ (4,75)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου