Τρίτη 7 Απριλίου 2015

AΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΜΑΧΗ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 5Η ΘΕΣΗ (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

 Στο ματς που έκλεινε την 30η αγωνιστική της Super - League ο Ατρόμητος νίκησε πολύ δύσκολα την μάχιμη Κέρκυρα που μέχρι και στο τελευταίο δευτερόλεπτο ήλπιζε έστω και για την ισοπαλία .Σε συνδυασμό και με τα άλλα αποτελέσματα , τα πράγματα για την 5η και τελευταία προνομιούχο θέση των πλέι οφ περιπλέκονται πάρα πολύ.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα ίσως πραγματοποίησε το καλύτερό του παιχνίδι απέναντι στον Ολυμιακό τον οποίο διέσυρε με σκορ 3-1. Ο ''Αγιαξ '' της Ηπείρου με αυτή του νίκη ανέβηκε στην 5η θέση με 47 βαθμούς , θέση που κατείχε η Ξάνθη η οποία έχασε από τον Πάοκ με 2-1.
Επίσης η νίκη του Ατρομήτου απέναντί στην Κέρκυρα τον ανέβασε στην 6η θέση με 46 βαθμούς . Όλα τώρα παίζονται στο παιχνίδι μεταξύ τους την αμέσως επόμενη αγωνιστική στο Δημοτικό στάδιο του Περιστερίου .

    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-Α.Ο.Κ. ΚΕΡΚΥΡΑ 2-1 :
Ο Ατρόμητος για άλλη μια φορά έμεινε αήτητός φέτος στην έδρα του φέρνοντας την 10η νίκη του απέναντι στου Φαίακες. Ο πολυτιμότερεος παίκτης της ομάδας του Περιστερίου ήταν ο Ναπολεόνι ο οποίος βοήθησε την ομάδα του να νικήσει με τα δύο προσωπικά του γκολ. Τα δύο γρήγορα γκολ που μπήκαν στις αρχές κάθε ημιχρόνου δυσκόλεψαν το έργο της Κέρκυρας για ένα θετικό αποτέλεσμα. Η αλήθεια είναι ότι στο μεγαλύτερο διάστημα ο Ατρόμητος ήταν ανώτερος της Κέρκυρας , όμως από το 60' λεπτό και μέχρι το τέλος οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Ο Ατρόμητος έριχνε την απόδοσή του και οι φιλοξενούμενοι το εκμεταλεύτηκαν με αποτέλεσμα να μειώσουν στο 66' λεπτό με τον Κοντό και να ελπίζουν για τα υπόλοιπα 25 λεπτά για έστω μία ισοπαλία .Τελικά το σκορ έμεινε στο 2-1 και ο Ατρόμητος κοιτάει μόνο το παιχνίδι με τον Πας που είναι πραγματικός τελικός !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου