Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑ : ΔΙΠΛΟ ΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ PLAY OFF (GKASTONE)

   Χάμος γίνεται στην Super -League για τις ομάδες που θα ακολουθήσουν τον δρόμο της Νίκη Βόλου και του Ο.Φ.Η. , και τις ομάδες που θα συμμετέχουν στα play off για ένα εισητήριο στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εκτός των άλλων προγνωστικών και προτάσεων έχουμε να προτείνουμε μία ΒΟΒΜΑ με πάρα πολύ ρίσκο αλλά και με πάρα πολλά κέρδη σε περίπτωση επιτυχίας . Αυτή η βόβμα δεν είναι άλλη από το διπλό της Α.Ο. Κέρκυρα απέναντι στον Ατρόμητο για την μεγάλη μάχη που δίνουν οι παρακάτω ομάδες , μαζί με πολλές άλλες για μία πολύτιμη θέση μέσα στην πεντάδα.  Αρχικά να αναφέρουμε ότι η απόδοση της νίκης της νησιώτικης ομάδας είναι 9! Όσον αφορά την προϊστορία των δύο ομάδων είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η Κέρκυρα σε 9 αναμετρήσεις στο Περιστέρι δεν έχει καταφέρει να βγεί νικήτρια έχοντας 3 ισοπαλίες και 6 ήττες .
Επίσης ο Ατρόμητος στην έδρα του είναι πολύ δυνατός με 9 νίκες και καμία ήττα .Από την άλλη η ομάδα των Φαιάκων εκτός έδρας είναι πολύ αδύναμη και δεν πείθει με την παρουσία της με μόλις δύο νίκες και 8 ήττες. Οι ομάδες βρίσκονται πολύ κοντά βαθμολογικά μιας και τους χωρίζουν μόλις 3 βαθμοί . Στην 7η θέση ο Ατρόμητος με 43 βαθμούς και στην 9η η Κέρκυρα με 40 βαθμούς . Και οι δύο κυνηγάνε την 5η θέση που είναι μέχρι στιγμής η Ξάνθη με 46 βαθμούς .
     Η αλήθεια είναι ότι τις πιο πολλές πιθανότητες για την νίκη της έχει ο Ατρόμητος όμως κάτι μας προσεγγίζει στο διπλό και μάλιστα στο 0-1 ακριβές σκορ . Από την μία το τελευταίο παιχνίδι της τοπικής ομάδας του Περιστερίου κόντρα στον Παναθηναϊκό που νίκησε με 2-0 με μεγάλη ωφέλεια από την διαιτησία αλλά και γενικά δεν παρουσιάστηκε και τόσο ''σφυχτός'' όσο θα περιμέναμε . Είναι και αυτή η εκρηκτικότητα της Κέρκυρας στο ματς με τον Παναιτωλικό που απέσπασε ένα σημαντικό διπλό για τις όποιες λιγοστές ελπίδες της για το θάυμα της 5ης θέσης. Αλλά και στα εκτός έδρας παιχνίδια της είδικα σε όσα έχει φέρει ισοπαλία έχασε τα τρίποντα από καθαρά θέμα τύχης και κυρίως απειρίας αφού είτε ισοφαρίστηκε στα τελευταία λεπτά ή δεν κατάφερε να σκοράρει πάρα τις πολλές ευκαιρίες της με αποτέλεσμα να αποσπά λευκές ισοπαλίες . Παραδείγματα που επιβεβαιώνουν αυτό το επιχείρημα είναι η ισοπαλία στα Χανιά με τον Πλατανιά με 1-1 σκορ , ενώ είχε προηγηθεί η ''Κόμμισα'' στο πρώτο ημίχρονο ισοφαρήστηκε τελικά στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα . Επίσης με τον Πανιώνιο ήρθε 0-0 αν και άξιζε την νίκη . 
  Αν και ο άσσος δίνεται σε απόδοση 1,27 και όλοι οι στοιχηματικοί παίκτές θα ποντάρουν πάνω σε αυτό για τα σίγουρα κέρδη , έμεις προτείνουμε το μεγάλο ρίσκο του διπλού και του ακριβές σκορ 0-1 για απίστευτα κέρδη αλλά καθόλου σίγουρα. Αξίζει το ρίσκο , εξάλλου έχει αποδειχτεί και στο παρελθόν με τις τεράστιες επιτυχίες μας οι οποίες βγήκαν από το πουθενά και από τα outsinder που έκαναν την διαφορά και πήραν νίκες και εμείς χρήματα . Καλή επιτυχία και καλά κέρδη , αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχουμε πολλά προγνωστικά και ελκυστικές προτάσεις από όλα τα πρωταθλήματα και ειδικά απο την SUPER-LEAGUE.

424.ATΡΟΜΗΤΟΣ- Α.Ο.Κ ΚΕΡΚΥΡΑ 2 (9,00)
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΡΥΨΟΚΙΝΔΥΝΟΥΣ:
424 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - Α.Ο.Κ ΚΕΡΚΥΡΑ 0-1 Α.Σ.
 GKASTONE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου