Κυριακή 10 Μαΐου 2015

AΠΟ ΟΛΑ ΕΧΕΙ Ο..ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΣ ΜΠΑΞΕΣ


Κυριακάτικες καλημέρες και νομίζω ότι μια ,επισταμένη βεβαίως, ματιά στα πρωταθλήματα της.. Εσπερίας αναδεικνύει ενδιαφέρουσες στοιχηματικές επιλογές , τις οποίες ευθύς αμέσως παραθέτω!

Ας ξεκινήσουμε από την εξωτική.. Βραζιλία όπου σήμερα έχουμε την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της ποδοσφαιρομάνας αυτής χώρας.. Στον κωδικό 402 του κουπονιού έχουμε την αναμέτρηση ανάμεσα στην Γκρέμιο (για να μην ξεχνιόμαστε την πρώτη ομάδα ενός από τους πλέον ταλαντούχους αλλά και..αδικημένους εν τέλει λόγω βεβαίως προσωπικών επιλογών παίκτες στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου) και την Πόντε Πρέτα (αυτή ντε που πούλησε τον παικταρά Ντιόγο στον Ολυμπιακό, lol ) .
Πρόκειται για δύο κατά τεκμήριο από τις πλέον σφιχτές και αμυντικογενείς ομάδες της κατηγορίας,οπότε το πιθανότατο Νο Goal (1.55) όπως και το Under (1.50) θα αποτελέσουν πρόταση ,όσο και αν οι αποδόσεις δε θέλγουν με το ύψος τους.. Δυστυχώς για άλλη μια φορά καλά διαβασμένοι οι άτιμοι οι book..

Kατόπιν θα μεταφερθούμε αρκετά πιο βόρεια , στην Μ.Βρετανία και στην Premier League. Στο παιχνίδι με κωδικό 224 ανάμεσα στη Τσέλσι και στη Λίβερπουλ καλοβλέπω -ειδικά στην απόδοση που προσφέρεται- το ΟVER (2.00 ΟΠΑΠ) καθώς η εστεμμένη πλέον πρωταθλήτρια ομάδα από το Λονδίνο δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να καταφύγει στο γνώριμο παιχνίδι της που δίνει έμφαση στην τακτική και στη σκοπιμότητα. Αντίθετα έχει λόγους να ανοιχτεί ,να ψάξει τα πολλά τέρματα, ούσα απαλλαγμένη από το άγχος πλέον. Παικταράδες ολκής από τη μέση και μπροστά δε χρειάζεται να αναφέρουμε ότι διαθέτει και επιπλέον θα θέλει σίγουρα να ικανοποιήσει και το κοινό της! Στο ανοιχτό παιχνίδι αναμένω να συμβάλλει και η Λίβερπουλ που μπορεί να μην διανύει την καλύτερη φάση της ιστορίας της, όμως σε τέτοια ντέμρπι όλοι γνωρίζουμε πόσο καταλυτικό ρόλο παίζει το βάρος της φανέλας!!

Τέλος από την Εredivisie , το πρωτάθλημα της Ολλανδίας (ένα πρωτάθλημα στο οποίο παραδοσιακά..βρέχει γκολ τις τελευταίες αγωνστικές ) κρατώ το 4-6 γκολ (2.20) στην αναμέτρηση Άγιαξ-Καμπούρ. Τη στιγμή που το απλό over πληρώνει μόλις 1.45 θεωρώ ότι αξίζει το ρίσκο του, καθώς μπροστά στο κοινό του για τελευταία φορά φέτος ο Αίαντας ,και με 'καπαρωμένη' τη δεύτερη θέση ετιμώ πως θα προσπαθήσει να ανταμείψει τους φιλάθλους που θα έρθουν με γκολ και θέαμα ! Και η χωρίς στόχους Καμπουρ λογικά θα συμβάλλει στο υψηλό σκορ καθώς αναμένω καια υτή να παίξει ανοιχτά μην έχοντας τίποτα να χάσει!

Αναλυτικά οι επιλογές μου,

402. ΓΚΡΕΜΙΟ-ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ ΝG (1.55) ή under (1.50)
224. TΣΕΛΣΙ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ OVER (2.00)
376.AΓΙΑΞ-ΚΑΜΠΟΥΡ 4-6 ΓΚΟΛ (2.20)

Καλή επιτυχία , ότι και αν παίξετε!


Αθλητήριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου