Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Η ισορροπία της φύσης


Λίγες ώρες πριν το jumpball των τρίτων τελικών και τα πάντα βρίσκονται σε απόλυτη ισορροπία. Τέσσερα ζευγάρια, τέσσερα break και….. όλα είναι ρευστά. Αυτό μας αποδεικνύει ότι δεν υπάρχουν outsider και όλες οι ομάδες είναι ισάξιες και ικανές για όλα!!! Ας μιλήσουμε όμως πιο συγκεκριμένα.
Οι Bulls κάνανε την έκπληξη και πήραν το πρώτο παιχνίδι, αλλά στο δεύτερο φάνηκε σα να παρέδωσαν τα όπλα. Έχουν σε απίστευτη φόρμα τον Butler, ο οποίος κέρδισε το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη.
Οι Cavs πάλι, μάλλον αφυπνίστηκαν μετά το πρώτο ‘’χαστούκι’’ και με έναν Lebron αλλά παλαιά (33π, 8ρ, 5ας) ισοφάρισαν σε 1-1. Κατά τη γνώμη μου, σαφέστατο φαβορί η παρέα του David Blatt, που θα παλέψει από νωρίς για την ανάκτηση της έδρας. Προτιμάμε το διπλό.
Clippers-Rockets. Τι να πει κανείς γι’ αυτό το ζευγάρι??? Griffin και Harden έχουν πάρει φωτιά, συνεχείς εναλλαγές στο σκορ και υψηλά σκορ. Οι clippers ενάντια στους spurs έδειξαν ότι δεν υπάρχουν έδρες καθώς έγιναν 4/7 break, επομένως οι rockets δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα δεδομένης και της απουσίας του φυσικού ηγέτη των γηπεδούχων Chris Paul. Δύσκολο match που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, προβλέπω ότι θα είναι και αυτό ανοιχτό, επομένως τείνουμε προς το over.
Δυστυχώς για τα άλλα δύο παιχνίδια δεν έχουν δοθεί ακόμα αποδόσεις οπότε δε μπορούμε να μιλήσουμε με σιγουριά. Παρόλα αυτά, κατά την προσωπική μου άποψη, στο ζευγάρι Wizards-Hawks θα προτιμούσα το διπλό έπειτα απ’ τον σοβαρό τραυματισμό του John Wall, τον οποίο θα στερηθούν μέχρι το τέλος της σεζόν οι πρωτευουσιάνοι. Στο Grizzlies-Warriors, θεωρώ ότι δε γίνεται να έχουμε πάλι τόσο χαμηλό σκορ. Το Memfis σκοράρει παραπάνω στο σπίτι του, και το Golden State θα ακολουθήσει. Επομένως…..over.


Ας κινηθούμε τώρα στα εν χώρια ύδατα
Δύο παιχνίδια μου τράβηξαν την προσοχή. Πανιώνιος-ΑΕΝΚηφισιας, θα προτείνω (παρά την βαθμολογική αδιαφορία και των δυο) τον άσσο βλέποντας τη μαχητικότητα των γηπεδούχων για μία ‘’τιμητική’’ λήξη του πρωταθλήματος πριν από την κάθοδο. Έπειτα βαδίζουμε προς νομό Ηλείας. Ο Κόροιβος Αμαλιάδος, κυνηγά το όνειρο καθώς με νίκη επί του Κολοσσού τρυπώνει για πρώτη φορά στην ιστορία του στα playoffs της basket league. Επίσης….άσσος!!!

Τελευταία αγωνιστική στην Τουρκία
Μπεσίκτας-Φενερμπαχτσε και Τουρκ-Εφες. Οι δύο γηπεδούχοι θέλουν την είσοδο στα playoffs (ισοβαθμούν με άλλες 3 ομάδες) και οι δύο φιλοξενούμενοι την πρωτιά, καθώς σε πιθανή ισοβαθμία Εφές-Φενέρ, ο Ντουντα περνάει πρώτος. Με ρίσκο….. επιλέγουμε τα δύο διπλά.

Ισπανική Κυριακή
Με το μυαλό στο final-4, οι μαδριλένοι θεωρώ ότι θα καθαρίσουν από νωρίς την αδιάφορη βαθμολογικά Ανδόρρα και θα πετύχουν μία άνετη νίκη, δίνοντάς μας τον άσσο.
Σεβίλλη-Γκραν Κανάρια, οι γηπεδούχοι βρίσκονται ένα βήμα πριν την πολυπόθητη παραμονή και οι φιλοξενούμενοι ένα βήμα πριν την είσοδο στα playoffs. Επειδή όμως οι νησιώτες έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία (τα οποία τους οδήγησαν και στον τελικό του Euro Cup), θα προτιμούσα το διπλό.




ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
754
Bulls 
Cavs 
2
1,80
755
Clippers
Rockets  
O
1,85
780
Wizards
Hawks
2
-
781
Grizzlies
Warriors
O
-
764
Κόροιβος
Κολοσσός
1
1,70
765
Πανιώνιος
ΑΕΝΚ
1
1,75
759
Μπεσίκτας
Φενέρ
2
1,70
760
Τουρκ
Εφές
2
1,75
784
Ρεαλ Μ.
Ανδόρρα
1
1,70
786
Σεβίλλη
Γκραν Κανάρια
2
1,75

GERALEOS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου