Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

ΩΡΑ EUROPA - LEAGUE ΜΕ ΑΚΡΙΒΗ ΣΚΟΡ (GKASTONE)

Μεσοβδόμαδα λοιπόν έχοντας τελειώσει το Ελληνικό πρωτάθλημα και κριθεί  τελικά ποια ομάδα υποβιβάστηκε. Ολοκληρώθηκαν και οι ημιτελικοί για το Champions-League και δυστυχώς δεν σας προσφέραμε κανένα προγνωστικό και καμία πρόταση. Θα ανταποδώσουμε όμως και με το παραπάνω με τους αντίστοιχους αγώνες του Europa-League προσφέροντας ειδήσεις και προτάσεις με ακριβές σκορ. Οσον αφορά το Champions-League το ζευγάρι του τελικού Μπαρτσελόνα- Γιουβέντους η αλήθεια είναι ότι το περιμέναμε , περιμένε  και την ήττα της Μπαρτσελόνα από την Μπάγερν αλλά και την ισοπαλία της Γιουβέντους με την Ρεάλ και μάλιστα με ακριβές σκορ 1-1. Εξάλλου για τον πρώτο αγώνα τον δύο ομάδων είχα προτείνει το ακριβές σκορ 1-1 που τελικά πήγε 2-1. Ηρθε ομως στον δεύτερο αγώνα και η Γιουβέντους πέρασε στο ΤΕλικό της μεγάλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης.  
   Για το Europa-League τα ζευγάρια των ημιτελικών είναι τα εξής:
400.ΝΤΝΙΕΠΡ-ΝΑΠΟΛΙ
401.ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ

400.ΝΤΝΙΕΠΡ-ΝΑΠΟΛΙ:Η Ουκρανική ομάδα είναι η έκπληξη της διοργάνωσης και πλέον έχει και ένα μικρό προβάδισμα για τον τελικό μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα . Από την άλλη η Νάπολι δεν πείθει ούτε στο πρωτάθλημα παρότι στο ματς με την ΝΤΝΙΕΠΡ ήταν καλύτερη και άξιζε μέχρι και την νίκη. Η Ντνιεπρ έχασε την περασμένη βδομάδα στο πρωτάθλημα μάλλον όπως λέει και η κοινή λογική γιατί έχει ρίξει όλο το βάρος των προσπαθειών της στο σημερινό αγώνα . Απρόβλεπτο ματς και πολλοί θα προτιμήσουν να μην ποντάρουν πάνω σε αυτό , άλλοι πάλι θα καταλήξουν άνετα στην νίκη της Νάπολι και μάλιστα άλλοι πιο σίγουροι στη νίκη από ημίχρονο για την Ιταλική ομάδα . Εγώ όμως θα πάω για άλλη μια φορά κόντρα στα προγνωστικά και θα προτείνω αφενός το Χ , αφετέρου όμως ακόμα και ακριβές σκορ. Η Ντνιεπρ πάλι θα κλειστεί στην αμύνα της , με αποτέλεσμα η Νάπολι (που θα κυνηγήσει το γκολ ) να δυσκολευτεί να βρει τον τρόπο να βάλει γκολ. Από την άλλη και η Ντιενπρ θα κυνηγήσει το γκολ αν και δεν θα είναι η κύρια προτεραιότητά της . Το ματς πιστεύω ότι θα έχει ευκαιρίες και μάλιστα πολλές και αξιόλογες αλλά το γκολ δύσκολα θα μπει.
401.ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ: Η φιλοξενούμενοι έχοντας το εμφατικό σκορ 3-0 υπέρ τους , θα παίξουν με τον τρόπο τους για να πάρουν την πρόκριση, Με αυτό το αποτέλεσμα η Ισπανική ομάδα είναι με το 1 μισή πόδι στον τελικό που πιστεύουμε ότι και φέτος θα τον κατακτήσει, Από την άλλη η Φιορεντίνα που κλείδωσε την είσοδο της στο Γιουρόπα και την επόμενη σεζόν θα προσπάθησει να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να πραγματόποιησει ίσως ένα θαύμα παίζοντας τα τελευταία χαρτιά της για τις όποιες ελπίδες έχει για την πολυπόθητη πρόκριση στον Τελικό . Οι περισσότεροι πιστεύουν για νίκη της Ιταλικής ομάδας και η αλήθεια είναι ότι πιστεύω και εγώ το ίδιο . Μιας και η Σεβίλλη στον τελευταίο αγώνα με την Θέλτα που την εμπιστευτήκαμε με το διπλό ήταν η μονάδικη ομάδα που χάσαμε φέρνοντας 1-1 αν και προηγούνταν μέχρι το 60' . Κάτω του μετρίου η απόδοση της και το σκορ 2-1 ίσως φαντάζει ιδανικό για αυτήν μιας και θα κλειδώσει την πρόκριση στον τελικό. Αυτά για σήμερα καλά κέρδη και σας εύχομαι να ευχαριστηθείτε θέαμα .


400.ΝΤΝΙΕΠΡ-ΝΑΠΟΛΙ 0-0 Α.Σ (8,50)
401.ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ 2-1 Α.Σ(8,50)

GKASTONE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου