Σάββατο 23 Μαΐου 2015

ΩΡΑ ΤΕΛΙΚΟΥ......EUROVISION











Οι ζέστες έπιασαν για τα καλά,τα μπάνια έχουν ήδη αρχίσει και το καλοκαίρι απέχει πλέον μια ανάσα.Τα περισσότερα πρωταθλήματα τελείωσαν και όσα παίζονται ακόμα βρίσκονται στις τελευταίες αγωνιστικές.


 Το σημερινό αρθρο μπορεί λίγο να σας ξαφνιάσει αλλά είμαστε εδώ για να δίνουμε προτάσεις για  όλα. Η σημερινή βραδιά είναι η λεγόμενη βραδιά eurovision. Είναι σαν να το βλέπουμε μπροστά μας οι γυναίκες να έχουν πάρει θέση από την αρχή και οι άντρες να τρέχουν μετά την λήξη του τελικού του κυπέλλου.

Τρία τα μεγάλα φαβορί Ιταλία, Ρωσία και Σουηδία. Η δική μου πρόταση είναι για νίκη της Ιταλίας. Εκτός της ποιότητας του τραγουδιού δεν μπορούμε να μην σταθούμε και στο παρασκήνιο.Η Ιταλία έχει χρόνια να κερδίσει τον θεσμό και και θα εμφανιστεί στην τελευταία θέση (27).Οι δύο άλλες χώρες θα εμφανιστούν στην 25 θέση Ρωσία και στην 10 θέση πριν το διαφηστικό η Σουηδία. Στα γνώστα πλέον παιχνίδια σκοπιμότητας, η Ρωσία δεν έχει δεχτεί και τα καλύτερα σχόλια το τελευταίο χρονικό διάστημα για την όλη συμπεριφορά της στο ουκρανικό θέμα, ενώ αντίθετα η Ιταλία θα λάβει την στήριξη του νότου που συμπάσχει στον δύσκολο αγώνα της ανάκαμψης-ανάπτυξης. Δίαφορα sites του εξωτερικού,εκτός των eurofuns, στα οποία κάποιος μπορεί και να στοιχηματίσει δίνουν δύσκολη μεν, αλλά τελικά νίκη της Ιταλίας.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα (Ιταλία νίκη βέβαια!!) ,ας απολαύσουμε όλοι μια ευχάριστη μουσική βραδιά και να ευχηθούμε τα καλύτερα στην Ελλάδα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου