Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

100η AΝΑΡΤΗΣΗ: ΓΙΟΡΤΗ ΜΕ ΚΕΡΔΗ -ΑΚΡΙΒΗ ΣΚΟΡ , ΡΕΒΑΝΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΠΑΟΚ



Ούτε επίτηδες να το κάναμε... Αυτό εδώ το δημοσίευμα που διαβάζετε τώρα είναι η 100η ανάρτηση της σελίδας μας. Στην 99η λοιπόν ανάρτηση είχαμε προτείνει ένα πολύ δυσκολο ακριβές σκορ.
Λοκομοτίβα Ζάγρεμπ - ΠΑΟΚ 2-1 με απόδοση 14,00. Φαβορί ο ΠΑΟΚ με 1,75 απόδοση το διπλό πολύ δύσκολο να περάσει το συγκεκριμένο σκορ. Όλα οι στοιχηματικές εφημερίδες και ιντερνετικές σελίδες πρότειναν το παιχνίδι για άνετο διπλό . Πάλι όμως πήγαμε κόντρα στα δεδομένα και στο καθιερωμένο και πρότεινα 2-1 ακριβές σκορ . Μέχρι το 91' ο ΠΑΟΚ έχανε 2-0 η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν ότι δεν θα έπιανα το στοίχημα (έπεσα όμως μέσα στην πρόβλεψή μου ), μέχρι που ήρθε το γκολ στο ... 92' και πήγαμε ταμείο . Γιορτάζουμε λοιπόν τις 100 αναρτήσεις με σούπερ ταμείο και μία έγκυρη πρόβλεψη ακριβές σκορ σε έναν πολύ δύσκολο αγώνα .
  Παραμόνες προδιετίας της μεγάλης μας επιτυχίας με ακριβές σκορ απόδοσης 38 ( ΞΑΝΘΗ-ΛΙΝΦΙΛΝΤ 0-1) γιορτάσαμε και αυτό το γεγονός πιάνοντας πάλι ένα ανάλογο ακριβές σκορ . Αυτό το γεγόνος μάλιστα έπαιξε μεγάλο ρόλο για να ξαναρισκάρω προτείνοντας ακριβές σκορ μετά από τόσο καιρό .
  Ανάλογο θα είναι και το ρίσκο μου στη μεγάλη Ρεβάνς του ΠΑΟΚ.

Τι θέλω να πω; Θυμάστε τι είχα προτείνει στη μεγάλη πρόκριση της Ξάνθης επί της Λίνφιλντ;
Είχα προτείνει ακριβές σκορ 2-1 πράγμα που ήρθε αλλά δυστυχώς στην παράταση. Οπότε ταμείο δεν πήγαμε , το παιχνίδι στην κανονική διάρκει είχε πάει 0-1 και στην παράταση η Ξάνθη ισοφαρίστηκε αλλά λίγα λεπτά αργότερα έβαλε το τελευταίο νικητηρίο γκολ .
 Ανάλογα πράγματα πιστεύω ότι θα συμβούν και αύριο. Δεν είμαι αντι-ΠΑΟΚ να λέω ότι θα χάνει συνέχεια , ούτε σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο θέλω  να πηγαίνω κόντρα σε αυτά που προτείνει. Απλά είναι κάποια πράγματα που βγάζουν μάτι ο ΠΑΟΚ δεν ήταν έτοιμος και φάνηκε . Παρόλαυτα πίστευω ότι η πρόκριση είναι δική του , το μόνο δύσκολο είναι να ξαναμαντέψουμε το σκορ. Ο άσσος δίνει 1,25 και σύσσωμη όλη η στοιχηματική κοινωνία φωνάζει για άνετη πρόκριση . Και εγώ δεν πάω κόντρα σε αυτό . Αυτό που με ταλαιπωρεί πολύ είναι ο δείκτης του σκορ είμαι ανάμεσα από το 2-1 και το 3-1. Το 2-1 δίνει 7 απόδοση ενώ το 3-1 7,5.
  Αν πάρουμε σοβαρά την έυνοια της τύχης , το 2-1 σκορ πρόκριση που είχαμε προτείνει για την Ξάνθη πριν δυο χρόνια έδινε 7,5 απόδοση και δεν έκατσε. Έχω μια αμφιβολία για το 3-1 του ΠΑΟΚ αλλά προτείνω να ρισκάρουμε έτσι και αλλιώς οι απόδοσεις είναι πολύ μικρές και στα 2 σκορ .
  Τέλος για όσους στηρίζουν Κύπρο πρότεινω το ακριβές σκορ 2-0 για πρόκριση στον επόμενο γύρο. Αυτά για σήμερα , ελπίζω να ξαναπάμε ταμείο καλη επίτυχία στις επιλογές σας.

192.ΠΑΟΚ-ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΖΑΓΚΡΕΜΠ 3-1 Α.Σ. (7,50)


GKASTONE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου