Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ) ΓΙΑ ΔΡΟΣΕΡΑ ΤΑΜΕΙΑ



  Μπήκε το καλοκαιράκι για τα καλά , ο καιρός έχει φτιάξει και ο κόσμος έχει ξεκινήσει και μαζεύεται στις παραλίες. Ισως είναι το μόνο ευχάριστο γεγονός που μας θυμίζει ότι είναι καλοκαίρι , διότι το φετινό καλοκαίρι στιγμάτισε τον Έλληνα όχι από τον υπερβολικό ήλιο αλλά από τις δύσκολες καταστάσεις που περνάει η χώρα. Το ιστορικό αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος είναι το μεγάλο ''ΟΧΙ'' να υπερνικάει και να στέλνει τον πρωθυπουργό της χώρας για περαιτέρω διαπραγμάτευση με πιο ευνοοικούς όρους . Ας ελπίσουμε ότι αυτή η βδομάδα που πέρασε ο ελλληνικός λαός ήταν απλά ένα κακό όνειρο και από εδώ και πέρα να ζούμε μία ήρεμη ζωή γιατί δεν αντέχουμε να περάσουμε πολλές τέτοιου είδους καταστάσεις..
  Όσον αφορά τον χώρο του Στοιχήματος πρέπει να σας ενημερώσω ότι πλέον θα υπάρχει καθημερινή ενημέρωση και καθημερινές προτάσεις για να σας ''γλυκάνουμε'' όσο μπορούμε το καλοκαίρι σας.
  Επίσης μία πολύ σημαντική αναβάθμιση του ιστολογίου είναι ότι πλέον μπορείτε να κάνετε απευθείας αναζήτηση στο google και να σας βγάζει κατευθείαν την σελίδα , όπως και η αναγνώριση από iphone και adroind . 
  Oπως καταλαβαίνετε , τώρα που είναι καλοκαίρι σας ακολουθούμε και στην παραλία στο tablet ή και στο κινητό σας.
  Για τους αγώνες της Δευτέρας δεν έχω να προτείνω και πολλά διότι έχει ελάχιστους αγώνες. Για την ακρίβεια μόλις 10 . Θα προτείνω αγώνες με καλές απόδοσεις αλλά επειδή τα πρωταθλήματα δεν είναι και πολύ γνωστά θα κρατήσουμε απόσταση ασφαλείας από επιλόγες που μπορεί να μας κάνουν ζημιές.
280.ΕΛΣΙΝΚΙ-ΧΕΛΣΦΙΝΜΠΟΡΓΚ: Ο αγώνας είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πάει άσσος , και αυτό φαίνεται και άπο την μικρή του απόδοση (1,30) αλλά προτείνουμε καλύτερα το under με απόδοση 1,90 πιο ριψοκινδυνο αλλά πιστεύω ότι αξίζει.
281.ΚΟΤΚΑ-ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ: Γνωρίζουμε την φιλοξενούμενη από τα περσινά προκριματικά του Europa μιας και ήταν αντίπαλος του Αστέρα. Το διπλό δίνεται στο 1,90 το Χ όμως με ελκύει πιο πολύ στο 3,25.
287.ΕΓΚΡΙΤΕ-ΕΣΤΕΡ : Το ματς είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες , αλλά τον πρώτο λόγο έχει η γηπεδούχος με τον άσσο στο 1,70.
291.ΕΛΛΑΔΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ(U-19): Το Χ δίνεται στο 2,95 όπως καταλαβαίνετε το πρώτο και τελευταίο λόγο τον έχει η ισοπαλία αλλά προτείνω να ρισκάρουμε με τον άσσο στο 2,50.
 Αυτά για σήμερα , τα λέμε και πάλι αύριο , καλές βουτιές και καλά κέρδη.

ΑΠΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
280.ΕΛΣΙΝΚΙ-ΧΕΛΣΦΙΝΜΠΟΡΓΚ:  UNDER (1.90)
281.ΚΟΤΚΑ-ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ: X (3.25)
287.ΕΓΚΡΙΤΕ-ΕΣΤΕΡ : 1 (1.70)
291.ΕΛΛΑΔΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ(U-19): 1 (2.50)

GKASTONE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου