Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

ΝΕΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ (GKASTONE) ΑΠΟΔΟΣΗ 26,4 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!

  
    
   Πολύ ζεστή η σημερινή μέρα με πολύ μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας από την προηγούμενη , τουλάχιστον για εδώ στην Κέρκυρα. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν , η ομάδα του Πάμε-Στοίχημα 24 διασπάσθηκε για το καλοκαίρι και ο καθένας γύρισε στον τόπο του , αυτό που μας συνδέει είναι η Πάτρα και το Πανεπιστήμιο της. 
  Για τους σημερινούς αγώνες που προτείνα παρακολουθούσα με μεγάλη αγωνία στο live score την ροή τους. Για αρχή , για να μην σας κρατάω σε αγωνία , έπεσα μέσα και στις 4 προβλέψεις μου πιάνοντας απόδοση πάνω από 26. Για την ακρίβεια έγω που έπαιξα 2 ευρώ θα λάβω αύριο το πρωί το ποσό των 53,54 ευρώ. Επίσης να τονίζω ότι οι αγώνες που επέλεξα αλλά και όλο το κουπόνι έκρυβε πολλές παγίδες. Όμως με την τύχη και την μελέτη κατάφερα να ξεπεράσω αυτά τα εμπόδια.
   
ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΩΝ:
280.ΕΛΣΙΝΚΙ-ΧΕΛΣΙΝΓΚΦΟΡΣ; (UNDER) 1-1: Σε αυτό τον αγώνα το φαβορί ήταν το Ελσίνκι με απόδοση 1,30 , φοβόμουν όμως πολύ το συγκεκριμένο σημείο και επέλεξα να ρισκάρω με το under που δινόταν σε εξαιρετική απόδοση 1,90. Για την ιστορία η γηπεδούχος προηγήθηκε στις αρχές του β΄ ημιχρόνου αλλά ισοφαρίστηκε στο 75'. Ετσι δεν είχαμε άγχος για το Χ μιας και πιάσαμε το παιχνίδι και μάλιστα με καλύτερη απόδοση.
281.ΚΟΤΚΑ-ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ: (Χ) 0-0 : Αλλη μία παγίδα , με φαβορί το διπλό (1,90) το ματς έμεινε στο 0-0 και για άλλη μια φορά δικαιωθήκαμε. Ισως η μεγαλύτερη πρόβλεψή μας με το Χ να δίνει 3,25!!
287.ΕΡΓΚΡΙΤΕ-ΕΣΤΕΡ: (1) 1-0:
  Το ματς που δεν έκρυβε καμία παγίδα στο 1,70 ο άσσος , πετύχαμε και αυτό το σημείο.
291.ΕΛΛΑΔΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ U19 (1) 2-0: Άλλο ένα ματς με παγίδες. Το Χ στο 2,95 το G/g σε μικρή απόδοση , προτιμήσαμε να ρισκάρουμε και να ποντάρουμε στον άσσο με απόδοση 2,55. Η νίκη για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήρθε και μάλιστα με 2-0 και No/g το παιχνίδι.
 
    Ετσι φτάσαμε σε ακόμα ένα ταμείο , και μάλιστα το πρώτο καλοκαίρινο(το πρώτο του Ιουλίου). Τα λεφτά καλοφάγοτα συνεχίζετε να μας στηρίζετε και εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά σας καθημερινά με προτάσεις για να σας πηγαίνουμε ταμείο και να τα τρώτε στην .. υγειά μας .

        gkastone

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου