Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ : ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΗΡΑΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗΣ 8,50 (GKASTONE)



Τα πολλά τα προβλήματα , στην διαχείριση της σελίδας , μας έχουν φέρει σε σημείο να γράφουμε άρθρα και να προσφέρουμε προτάσεις πολύ πιο σπάνια από ότι περιμέναμε. Έγινε μία προσπάθεια το καλοκαίρι για καθημερινή ενημέρωση , όμως άντεξε μόλις μία εβδομάδα αυτό το εγχείρημα . Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα έχω μείνει μόνος μου και προτείνω αγώνες για ένα αναμενόμενο ταμείο.
     Όσα σας προτείνω μέσω του Στοίχημα-24 είναι και αυτά που παίζω , δεν παίζω τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο . Δεν είμαι παίκτης καθημερινός και για αυτό και έχω βγει και κερδισμένος από το στοίχημα . Το καλοκαίρι από τις 9 προτάσεις-άρθρα έπεσα μέσα σε 3 πήγαινοντας ισάριθμες φορές ταμείο.
   Τα προβλήματα για την σελίδα όμως δεν σταματάνε εδώ... Το πιο σημαντικό μέσο προβολής που είχαμε για να κρατάει την φωνή μας ηχηρή εδώ και καιρό εκλείπει και μάλλον ακόμα για αρκετό καιρό . Φυσικά δεν είναι άλλο από την ραδιοφωνική εκπομπή που προβαλλόταν από τον ιντερνετικό σταθμό Pk radio . Πραγματοποιήθηκαν 4 εκπομπές που είχαν μεγάλη ακρόαση . Τώρα λόγω κάποιων εσωτερικών προβλημάτων θα είναι πολύ δύσκολο να επαναληφθεί κάτι ανάλογο.
  Ας αφήσουμε όμως τα προσωπικά προβλήματα και ας προτείνουμε ένα ακριβές σκορ ξανά μετά από καιρό .
  Θα ασχολήθουμε και πάλι με το εγχώριο πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στα Χανιά . Στο ματς Πλατανιάς Ηρακλής. Μετά από πολλά χρόνια η ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια και έχει αρχικό στόχο την παραμονή της σε αυτά . Για τον ίδιο στόχο μάχονται και οι γηπεδούχοι . Ο άσσος δίνεται στο 2,15 ενώ το Χ στο 3,00 το ίδιο και το διπλό .Πρώτο λόγο έχει η ισοπαλία και μάλιστα η λευκή. Η γνώμη μου είναι ότι θα έχουμε ένα κλειστό παιχνίδι και το σκορ θα κυμανθεί γύρω στο 1-0 , πιθανότατα το γκολ να το βάλει ο Ηρακλής . Το σκορ 0-1 δίνει 8,50 απόδοση.
Καλή επιτυχία και καλά κέρδη.

796.ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ 0-1 Α.Σ. (8,50)


GKASTONE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου