Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΩΝ ΝΤΕΡΜΠΙ : ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΤΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑΜΕΙΑ (GKASTONE)

 


Μετά την επιτυχημένη εκπομπή που είχαμε χθες το βράδυ και αφού σας είπαμε προφορικά τις επιλογές μας ήρθε η ώρα και να τις διαβάσετε.
  Πριν ξεκινήσω να αναλύω τις επιλογές μου για την Κυριακή θα ήθελα να σας επισημάνω ότι η Σεβίλλη νίκησε την Μπαρτσελόνα με 2-1.!! Μία Σεβίλλη που εδώ και πολλούς αγώνες χάνει και μας πάει κουβά κατάφερε και κέρδισε την Μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο!!
   Στα δικά μας τώρα , 6 αγώνες επέλεξα και εννοείται μέσα σε αυτά υπάρχουν και ντέρμπι.
 Για αρχή επέλεξα το over στο Γερμανικό ντέρμπι Μπάγερν - Ντορτμουντ με απόδοση 1,40 , το παιχνίδι είναι καθαρός άσσος αλλά προτείνω καλύτερα το over.
Μίλαν - Νάπολι το επόμενο ματς με την γηπεδούχο να απογοητεύει και την φιλοξενούμενη να εκπλήζει με την παρουσία της . Από συνεχόμενο σερί νικών έρχονται οι Ναπολιτάνοι. Όμως το γειτονίκο πρωτάθλημα είναι πολύ απρόοπτο  , ε και λιγάκι ''βρώμικο'' , όπως αποδείχτηκε κατά καιρούς θα προτείνω να μην ρισκάρω με τελικό σημείο αλλά να αρκεστουμε στο G/G με 1,55.
  Στη Γαλλία τώρα και σε ένα ακόμα ντέρμπι κορυφαίων ομάδων. ΠΑΡΙ-ΜΑΡΣΕΪΓ: με αποφυγή και σε αυτό το ματς στο τελικό σημείο το OVER δίνει 1,70 , πολύ καλή απόδοση για τα δεδομένα των δύο ομάδων.
  Και τώρα στο ντέρμπι της Μαδρίτης. Kαι οι δύο ομάδες παιρνάνε μία καμπή με την Ρεάλ να βρίσκεται σε χειρότερη κατάσταση. Δύσκολο να προβλέψουμε ποιος θα είναι ο νίκητης με πρώτο λόγο το Χ ,προτείνω να ρισκάρουμε αυτή την φορά με τον άσσο ημ. στο 3,15.
  Και το επόμενο σημείο που επέλεξα δίνει απόδοση 3,15 και δεν είναι άλλο από το 2 του Ηρακλή στα Γιάννενα!!!
  Τέλος προτείνουμε την μεγαλύτερη μπόμπα της ημέρας με το 2 ημ. της Φροζιζόνε επί της Λάτσιο με απόδοση 8,5!!!

  Να έχετε μία υπέροχη Κυριακή..


671.ΜΠΑΓΕΡΝ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ OVER (1.40)
717.MIΛΑΝ-ΝΑΠΟΛΙ G/G (1.55)
688.ΠΑΡΙ-ΜΑΡΣΕΪΓ OVER (1.70)
707.ATΛΕΤΙΚΟ-ΡΕΑΛ 1 ΗΜ. (3,15)
940.ΠΑΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ 2 (3,15)
716.ΛΑΤΣΙΟ-ΦΡΟΖΙΖΟΝΕ 2 ΗΜ. (8,50)


GKASTONE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου