Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ +ΣΚΟΡ ΜΠΟΝΟΥΣ

  Καλό μήνα σε όλους τους αναγνώστες της σελίδας . Ύστερα από ένα καλό ταμείο και ένα κουβά αποφασίσαμε να απουσιάσουμε για μια βδομάδα από το στοίχημα και να απολαύσουμε σαν θεατές όλους τους αγώνες. Αυτό το επιλέξαμε γιατί θα ήταν οι πρώτοι αγώνες για τους BIG-4 και έχει αποδειχτεί ότι δείχνουν φοβερή αστάθεια , και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα από τον ΠΑΟΚ. Η μεγάλη εκπληξη ήταν η τεράστια νίκη του Ολυμπιακού εκτός έδρας με 3-1 απέναντι στην Παρτιζάν που το φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στους ομίλους. Είδαμε όλους τους αγώνες τους επεξεργαστήκαμε , μελετήσαμε και είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε καλές προτάσεις για ταμείο.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 
 CHAMPIONS LEAGUE
     Oλυμπιακός- Παρτιζάν: Ξεκάθαρα πιο καλός ο Ολυμπιακός, έδειξε ένα πολύ σταθερό πρόσωπο , είδεξε σοβαρότητα και κατάφερε πάρα την μέτρια εμφάνιση του να κερδίσει 3-1 εκτός έδρας την πρωταθλήτρια και κυπελλούχο της Σερβίας. Πολύ σοβαρός προπονήτης αποδείχτηκε και ο Χάσι , την στιγμή που έχει αποκτήσει χιλιάδες ''αρνητικές κρητικές' από τους φιλάθλους , για την καταγωγή . Έδειξε ποιος πραγματικά είναι , με την δουλειά του στο γήπεδο. Το είχε ανάγκη ο Ολυμπιακός ύστερα από την περσινή καταστροφική αρχή , είχε ανάγκη αυτό το καλό ξεκίνημα , για να δώσει ελπίδα στους φιλάθλους του.
Το πιο τραγικό στον αγώνα της Σερβίας και δεν μπορεί να μην σχολιαστεί είναι ότι υπήρξαν στα ελληνικά συνθήματα κατά του Ολυμπιακού πιθανόν από φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Ειναι ντροπή να εκπροσωπείται μια Ελληνική ομάδα στην Ευρώπη και να υπάρχει διάθεση υβριστικής κριτικής. Πρέπει να στηριζουμε όλες τις ελληνικές ομάδες στα ευρωπαικά παιχνίδια ανεξαρτήτως τι ομάδα υποστηρίζουμε ,διότι μία ελληνική νίκη είναι διαφήμιση για την χώρα μας . Για την ρεβάνς τα πράγματα είναι πλέον προβλέψιμα , όσο πάθος και μίσος να έχουν οι Παρτιζάνοι είναι ομάδα 2ου επιπέδου , και δεν μπορεί να γίνει ανταγωνιστική εναντίον του Ολυμπιακού . Το μόνο σίγυρο για αυτό το παιχνίδι είναι ότι δεν θα έρθει διπλό , ακόμα και η ισοπαλία είναι καλό σημείο για ποντάρισμα. Τέλος δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι η Παρτιζάν θα καταφέρει να ξαναβάλει  γκολ , με τον τρόπο που μπήκε το μοναδικό στην αναμέτρηση.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1Χ διπλη ευκαιρία , NG


ΤΣΣΚΑ Μ.- ΑΕΚ:Δύσκολα τα πράγματα για την ΑΕΚ η οποία φάνηκε κατώτερη των προσδοκιών της και για άλλον ένα ευρωπαϊκό αγώνα δεν κατάφερε να σκοράρει. Τώρα πολλοί παίκτες λένε ότι θα τα δώσουν όλα για την  πρόκριση και θα την πετύχουν . Γνώμη όλων στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ 24 είναι ότι ακόμα σε έναν αγώνα δεν θα καταφέρει να σκοράρει , καλή επιλογή , καλύτερη και από τον άσσο , ο οποίος είναι δεδομένος!
ΠΡΟΒΛΕΨΗ NG


EUROPA LEAGUE

ΠΑΟΚ- ΟΛΙΜΠΙΚ: Ο ΠΑΟΚ κατάφερε και έφαγε πρώτος γκολ στο πιο αδιάφορο παιχνίδι της αγωνιστικής και να δείξει πόσο κακός μπορεί να γίνει , ευτυχώς έκανε και μια ευκαιρία , έβαλε γκολ και γλύτωσε το καζό. Τώρα τα πράγματα στην Τούμπα είναι πλέον προβλέψιμα με τον άσσο μόνη επιλογή στο 1,35. Τα πράγματα όμως για τον ΠΑΟΚ θα είναι πιο δύσκολα στα πλεη οφ.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ : 1 (1,35)

ΚΑΜΠΑΛΑ-ΠΑΟ: Ποιος είπε πως είναι απίθανο αλλός ένας αποκλεισμός ντροπή από το μεγαθήριο Καμπάλα. Ο Παναθηναικός με γκολ πέναλντι μαιμού , κατάφερε και νίκησε αυτό το μεγαθήριο και έκανε τους οπαδούς του ευτιχσιμένους .  Η Καμπάλα δεν απείλησε σχεδον καθόλου και φαίνεται ότι υποφέρει επιθετικά ... Όμως ο επαναληπτικός αγώνας κρύβει πολλές παγίδες ποντάρω στο απόδοσης 2,10 !, OVER  και σε ένα σκορ που δίνει πρόκριση στον ΠΑΟ αλλά με ήττα.! Εξάλλου και το φόβητρο Καμπάλα να περάσει ο ΠΑΟ ύστερα έρχονται τα δύσκολα!!
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΟΒΕΡ 2,10

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΜΑΚΑΜΠΙ Η πιο αξιοπρεπής εμφάνιση ύστερα από τον Ολυμπιακό για τιην Ελλάδα , πάρα την ήττα του ήταν σοβαρός και σταθερός και τρέφει πολλές ελπίδες για ιστορική πρόκριση. Αναγκαστικά για τα λεγόμενα μας ποντάρουμε στον άσσο με τον φόβο ότι το παιχνίδι μπορεί να έρθει 2-1 που σημαίνει αποκλεισμό.
 ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1



ΚΥΠΡΟΣ
ΑΕΛ-ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ: 1 (2,65)
ΑΠΟΕΛ-ΒΙΤΟΡΟΥΛ; ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟΕΛ (2,30)
ΑΠΟΛΛΩΝ- ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ :1 (2.00)
ΜΙΝΣΚ - ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ : 1Χ ( 1,60

ΣΚΟΡ ΜΠΟΝΟΥΣ: ΚΟΠΕΓΧΑΧΗ - ΒΑΡΝΤΑΡ 2-0 ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου