Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΛΖΕΝ : ''ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ'' , ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΛΖΕΝ 4-0!!

 
   Χωρίς να έχει παιχνίδια επίσημα στα πόδια του, ο Ολυμπιακός απέδειξε πόσο ισχυρός είναι στην Ευρώπη διασύροντας την Βικτώρια Πλζεν με το εμφατικό σκορ , 4-0.   Στο πρώτο παιχνίδι , στην Τσεχία μπήκε πιο διστακτικά , μιας και ήταν το πρώτο του επίσημο παιχνίδι της χρονιάς . Ενώ οι Τσέχοι δεν απείλησαν καθόλου μέσα στο γήπεδο τόσο στην Τσεχία , όσο και στην Ελλάδα. Οι μόνες απειλές της Τσέχικης ομάδας ήταν εκτός γηπέδου και μάλιστα από τον προπονητή της , που δήλωσε πριν τον αγώνα τα εξής : ''Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που αντιμετωπίζουμε στον Α προκριματικό γύρο επιπέδου Κοπεγχάγης , θα προκριθούμε άνετα .'' Ίσως μετά από το χθεσινό βράδυ να έπεσε λίγο έξω από τις προβλέψεις του.

     Τα καλά νέα όμως δεν σταματάνε εδώ.  Η Ελλάδα στην ειδική βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ , έκλεισε και άλλο την ψαλίδα από την 16η Κύπρο , αλλά και απέκλεισε μία Τσέχικη ομάδα , κλείνοντας την ψαλίδα και από την 13η Τσεχία. Πράγμα πολύ σημαντικό , διότι ο μοναδικός στόχος φέτος για την Ελλάδα είναι να διασφαλίσει έστω και την 15η θέση . Στο άσχημο σενάριο που η Ελλάδα τερματίσει στην 16η θέση χάνει εκπρόσωπο και αυτόματα εγκλωβίζεται στην νέα διασυλλογική διοργάνωση UEL2 που θα είναι η τρίτη τη τάξει κατηγορία και η Ελλάδα θα εκπροσωπείται από 3 ομάδες σε αυτή την διασυλλογική διοργάνωση. Και μόνο ο πρωταθλητής Ελλάδος θα παίζει στον Α προκριματικό γύρο του Champions League, κανέναν εκπρόσωπο στο Europa League (μόνο αν αποκλειστεί ο πρωταθλητής από το Champions League). Αν όμως εξασφαλίσει την 15η θέση έχει 2 εκπροσώπους στο Champions league , 1 στο EUROPA , και 2 στο Europa league 2.
   Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στον Γ προκριματικό γύρο αντιμέτωπος με την Μπαχακεσίρ , μία Τούρκικη νεοφερμένη ομάδα , με επιθετικό τον γνωστό Ναπολεόνι , που έπαιζε χρόνια σε Ατρόμητο και Λεβαδειακό. Σε περίπτωση που περάσει στα πλέη οφ ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ντιναμό Κιέβου - ΜΠΡΙΖ , Βασιλεία- Λιντσερ. Από ότι φαίνεται αντιληπτό εξαρτάται μόνο από τον Ολυμπιακό να περάσει στους ομίλους , μιας και οι ομάδες αυτές είναι αντιμετωπίσιμες . Ο Ολυμπιακός έχει την πείρα και την δυναμική να αποκλείσει μια ομάδα σαν αυτές , να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια και να δώσει βαθμούς στην Ελλάδα , για να ελπίζει να σωθεί από το χάος,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου