Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗ ΣΚΟΡ ΓΙΑ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΑ ΚΕΡΔΗ !!

 Τα περισσότερα χρήματα , και τις καλύτερες προβλέψεις τις έχουμε κάνει την εποχή των προκριματικών . Ήδη έχει περάσει το 1/2 των προκριματικών , χωρίς όμως να σας προσφέρουμε κάποια πρόβλεψη ακόμα. Αρχικά ήθελα να περάσει η πρώτη βδομάδα του Β προκριματικού γύρου , που συμμετείχαν 3 ελληνικές ομάδες. Αυτή η αναμονή είχε σκοπό , διότι η ομάδες της Ελλάδας δεν είχαν ακόμα παιχνίδια στα πόδια τους.
   Μετά την πρώτη βδομάδα, ασφαλή συμπεράσματα μόνο για τον Ολυμπιακό δεν μπορούσα να βγάλω . Όμως για τον Ατρόμητο και τον Άρη , έπεσα μέσα στις προβλέψεις μου.Συγκεκριμένα προέβλεπα πρόκριση για τις δύο ομάδες της 2ης διασυλλογικής διοργάνωσης , με τον Ατρόμητο να βάζει αλλά και να δέχεται γκολ ( προέβλεπα ακριβές σκορ 2-2) και τον Άρη να έρχεται 0-0 ή 0-1 με γκολ θαύμα (ήρθε με πέναλτι).
  Για τον Ολυμπιακό η επιτυχής πρόβλεψη ήταν για σήμερα με την Τούρκικη Μπασακσεχίρ , προβλέποντας ακριβές σκορ 0-1 , που έγινε πραγματικότητα. Από την άλλη για τον ΠΑΟΚ το ακριβές σκορ που πίστευα ήταν το 1-1 , όμως πόνταρα σε g/g και ισοπαλία.
 Για τον Ολυμπιακό τα δύσκολα θα ξεκινήσουν στα πλέι οφ, ενώ ο ΠΑΟΚ ελπίζει σε ένα θαύμα για να δει σεντόνι σε ομίλους πρώτη φορά στην ιστορία του. Αυτό δεν θα ευνοήσει μόνο τον ΠΑΟΚ αλλά και την Ελλάδα , να ανέβει στην ειδική βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ ,τώρα που οι ομάδες των υπόλοιπων χωρών που είναι κοντά μας , να τις προσπεράσουμε.





Ας πάμε τώρα στα παιχνίδια της Πέμπτης με πολύ ρεπορτάζ , παρασκήνιο και επιλογές για κέρδη μέσα στον Αύγουστο. 4 ακριβή σκορ και 5 σημεία , να επιλέξετε που θα ποντάρετε.

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ - ΓΑΝΔΗ : Η κυπριακή ομάδα δείχνει σοβαρή , διέσυρε σε 2 αγώνες με 3-0 και 4-0 την βουλγαρική ΛΕΦΣΚΙ ΣΟΦΙΑΣ. Πέρσι κατάφερε να αποκλείσει μεγαθήρια και να βρεθεί στους ομίλους του Europa League . Στην αντίθετη πλευρά είναι η Βελγική Γάνδη , δυνατή ομάδα με μεγάλη ιστορία . Το σημείο που θα επιλέξω έχει να κάνει με την καλή επίθεση της ΑΕΚ στο γήπεδό της . Άρα μπορεί να βάλει γκολ στην ισχυρότερη Γάνδη αλλά σίγουρα θα φάει. Πρόβλεψη σκορ : το 1-2 δίνει καλή απόδοση με όχι μεγάλο ρίσκο.
ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ - ΓΑΝΔΗ : 1-2 ακριβές σκορ (10.00)

ΚΡΑΙΟΒΑ - ΑΕΚ : Ματς που όλα δείχνουν ότι η ΑΕΚ θα έχει ένα εύκολο βράδυ , πιστεύω ότι ένα ακριβές σκορ στο 0-2 πληρώνει καλά . Η Κραϊόβα είναι μία ομάδα από φοιτητές που στο β προκριματικό γύρο έφερε 2 ισοπαλίες με 0-0 και πέρασε στα πέναλτι. Στον 2ο αγώνα στο γήπεδό της ο διαιτητής του αγώνα χτυπήθηκε από κροτίδα .Για αυτό το λόγο τα ματς με την ΑΕΚ θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών . Το διπλό πληρώνει με 2,50 απόδοση . Προβλέπω άνετη νίκη της ΑΕΚ .

ΚΡΑΙΟΒΑ - ΑΕΚ : 0-2 ακριβές σκορ (11,00)

Μόλντε - Άρης : Ο Άρης θέλει να περάσει όμως δε διαθέτει τόσο ποιοτική ομάδα ωστόσο ένα σκορ 0-0 μέσα στην Νορβηγία , δίνει ελπίδες στον Άρη. Με την ΑΕΛ τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα , ήταν πολύ μέτριος . Αυτό φαίνεται και ότι πέρασε με ένα μόνο γκολ , εκτός έδρας με πέναλτι. Ο Ιντέγιε είναι παίκτης που ξέρει να βάζει γκολ , όμως μετά από τους τραυματισμούς που έχει δεχθεί , θέλει χρόνο προσαρμογής . Αυτό φάνηκε από τους αγώνες με τον ΑΕΛ , η εμπειρία του κατά τα άλλα φάνηκε με τον τρόπο που πήρε το πέναλτι και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του. Από την άλλη η Μόλντε είναι μία Νορβηγική ομάδα με τεράστια Ιστορία στη διασυλλογική διοργάνωση του Champions League. Έχει βρεθεί με τον Ολυμπιακό πριν πολλά χρόνια και τον έχει νικήσει 3-2 από 0-2 .
Μόλντε - Άρης : ακριβές σκορ 0-0  (8,50)

ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ : Ο Ατρόμητος έχει αδικηθεί πολύ που δεν έχει παίξει ποτέ σε ομίλους του Europa league . ΤΟ 2013 με την Αλκμάαρ έφτασε πιο κοντά από ποτέ , αφού στα πλέι οφ νίκησε και έχασε  αλλά με το γκολ εκτός έδρας της Αλκμάαρ πέρασε η Ολλανδική ομάδα.  Στον Β προκριματικό γύρο έκανε 2 νίκες (1-2 και 3-2). Ο 37χρονος Ούμπιντες είναι σε τρομερή φόρμα και χάρη σε αυτόν ωφείλονται οι 2 νίκες της ομάδας του Περιστερίου. Από την άλλη η Λέγκια πέρασε δύσκολα την Κούπιο με μία νίκη 1-0 και 0-0 εκτός. Η Λέγκια είναι ομάδα με ιστορία ήταν προπέρσι στους ομίλους του Champions League , παρόλαυτα ένας σοβαρός Ατρόμητος μπορεί να φύγει με αποτέλεσμα πρόκρισης από την Βαρσοβία. Για μένα ακριβές σκορ 1-2 ή 1-3 είναι πολύ καλή επιλογή. Αυτό που φοβάμαι είναι το γεγονός ότι ενώ ο Ατρόμητος βάζει και δέχεται γκολ , η Λέγκια δύσκολα βάζει και δύσκολα δέχεται γκολ . Είναι μία παγίδα αυτό , διότι το ματς μπορεί να λήξει είτε 0-0 είτε 1-0 . Το μόνο σίγουρο είναι ότι στην Ελλάδα θα είναι ένα διαφορετικό ματς λόγω της ζέστης που έχει η Αθήνα. Ρισκάρω λοιπόν και προτείνω το σκορ 1-3 , με επιφύλαξη.
ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ : 1-3 ακριβές σκορ (81,00)


Αούστρια Βιέννης - Απόλλων Λεμεσού : Ο Απόλλων αν και αρκετά σοβαρός θα πάει χωρίς επιθετικό στην Αυστρία . Πέρασε δύσκολα την Σαμρόκ Ρόβερς με 3-1 στην παράταση ( είχε χάσει 2-1 στο 1ο ματς). Από την άλλη η Αούστρια είναι πολύ κακή φέτος . Άρα συμπεραίνουμε ότι θα δούμε ένα φτωχό παιχνίδι , είτε 0-0 θα έρθει είτε 1-0 . Για μένα καλό είναι να ρισκάρουμε να και παίξουμε ένα ακόμα ακριβές σκορ το 1-0.

Αούστρια Βιέννης - Απόλλων Λεμεσού : ακριβές σκορ 1-0 (7,50)


ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4
Αούστρια Βιέννης - Απόλλων Λεμεσού UNDER 2.5 (1.90)
ΚΡΑΪΟΒΑ - ΑΕΚ : 2 (2,38)
ΜΟΛΝΤΕ - ΑΡΗΣ : UNDER 2.5 (1.75)
ΛΕΓΚΙΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ :GOAL/GOAL (2.25)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου